{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog even lekker op stap samen

Als druk werkend gezin, voornamelijk manlief, gebruiken wij de zondag vaak als een dag voor het gezin.

Afbeelding blog 'Nog even lekker op stap samen' Achtergrond blur afbeelding

We hadden vandaag niks te doen. Mijn vriend deed vanmorgen zijn hobby nog even, maar om half 1 konden we dan lekker vertrekken. We zouden naar de open dag van een klein stoffen winkeltje gaan, dat was ik per toeval via fb tegengekomen en ik kwam er achter dat het maar 10-15 minuten rijden was voor ons. Heel gek dat ik dit nooit eerder wist, maar goed. De oudste geniet er tegenwoordig ontzettend van als we ergens een 'happetje gaan eten'. Dat wilde we dat er natuurlijk ook erg graag bij betrekken. We besloten halverwege bij een restaurant in het bos wat te gaan eten. Ik wist dat er binnen een leuke speelhoek was, zodat ze zich nog lekker uit konden leven. Er is daarbuiten ook een enorme speeltuin, maar dat was niet echt bekwaam wat betreft het weer vandaag.

Daarna zijn we door gereden naar het stoffenwinkeltje, en ik was eerst bang dat ze het zo beu zouden zijn. Het was een klein winkeltje bij iemand aan huis, maar aan stof geen gebrek! Ik heb leuke dingen gescoord en de oudste mocht stof uitkiezen, dus haar dagje was al geslaagd. De jongste heeft zich ook geweldig gedragen en dan is zo een middagje op zich al meteen geslaagd, voor haar heb ik zelf een stofje uitgekozen natuurlijk. Daarna zijn we naar huis gereden en zijn we de buitenlucht daar nog even op gaan zoeken. Daarna ben ik achter mijn naaimachine gaan zitten.

De oudste 'zeurde' al een maand over een Tupistent (of terwijl; een tipi-tent). (Stofje is gekozen door de oudste). Hier heb ik gisteren avond hard aan gewerkt en vanmorgen had ik ook 2 enorm blije kopjes! :) Nu ze doorheeft dat ik met de naaimachine toch uit de voeten kan, moet ik al een paar kostuums maken (ballerina, brandweer & zusterkostuum). Daarnaast wil ze een jurkje en een rokje en ga zo maar door. Ik zit de komende maanden zeker niet stil hoor! In de tent hebben ze al een beetje gespeeld vandaag, maar binnenkort komt de tent op haar kamertje. Vandaag ben ik begonnen aan simpele, maar leuke jurkjes van een mooi stofje. Het was dus een productieve dag vandaag. Ik denk dat de kindjes goed zullen slapen vannacht!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je