{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwanger????! holy shit!

Verassing. Je bent zwanger! Hoe voel je je in de eerste minuten wanneer je een mega verassing in je schoot geworpen krijgt.

Afbeelding blog 'Zwanger????! holy shit!' Achtergrond blur afbeelding

zo, daar zit je dan, je spruitje in bed en de handleiding van de zwangerschapstest voor je neus. Alsof je niet weet hoe t werkt. 16 maanden geleden deed ik de vorige en het resultaat daarvan ligt in een vredige slaap met een knuffel op haar hoofd in bed. Bekertje gevuld en daar gaan we. Ik zit soort hersenloos naar Mn potje pies te staren terwijl ik de test er in stop. 

Binnen 1 seconde stond het tweede streepje er al. Je bent zwanger. Wow. Tweede test, ik hoor mn potje pies terugzeggen "je bent toch niet scheel" maar mijn lijf is non responsive. Geen verhoogde hartslag, geen maag die draait. Gewoon dat stomme stokje er weer in hangen. Twee streepjes binnen 1 seconde. Lees de bijsluiter en leg de test op t voorbeeld dat word aangegeven bij zwanger. Ja. Oké.

Holy shit.

Hoofd uit, wachten tot smurfje wakker is. Terug naar de supermarkt, etos is vast niet goed. Veel te goedkoop die testen. Predictor, daar gaan we. Een eeuwigheid duurt het voordat druifje weer in bed ligt 3u later. Ik doe de test niet. Morgen ochtend, ochtendpies is beter. 

Goedemorgen, ik moet plassen oké. Wederom hetzelfde resultaat. Na enig paniek in mijn hoofd vriendjelief het nieuws gebracht en die reageerde soort van nonchalant ofzo. Ik in stress!  Deze smurf kruipt nog niet eens. Dit kun je niet menen. Clearblue vertelde me de dag erna dat ik al een poosje in verwachting was. En na het bezoek bij de verloskundige bleek al 8 weken!  Een prachtig wit vlekje op een echo scherm met een kloppend hartje en we waren verliefd. Wow, ik ben binnen 2 jaar mama van 2 kinderen...(???!) toen dochtertje 5 maand was werd ik dus alweer zwanger.  Spannend heel spannend dit. Je zou maar chaotisch zijn en 2 kinderen onder de twee krijgen, of perfectionist die graag dingen afwerkt op lijstjes in een bepaalde tijdlijn... Met 2 kinderen. Het moet soms nog even zakken en hoe ik dat ga doen nog geen idee maar man, wat ben ik weer trots op mijn buikje en ik kan niet wachten tot ik de eerste trapjes voel. De eerste kusjes geven mag.. Je bent hartstikke welkom lief kindje. Gut, zoals mn vriend zei: dan is t echt "zo'n gezin". Haha. Jepp.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je