Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Zwanger.... En wat nu?

​Ik ben iemand die persoonlijke problemen niet graag vertelt, maar toch doe ik het nu. Ik ben momenteel een beetje radeloos.

Dit omdat ik al een erg lange tijd in de knoop zit met mijn gewicht. Ik vind mijn lichaam niet mooi en ben best onzeker, dit heb ik eigenlijk altijd wel gehad. Ik ben mijn hele leven al bezig met gezond eten en afvallen. Snoep eten, frisdrank of alcohol drinken doe ik sinds mijn 18e eigenlijk al niet meer. Met feestdagen eet ik wel meer dan normaal, maar heb daarna dan ook meteen het gevoel dat ik 10 kilo ben aangekomen. Ik moet dan weer extra hard sporten en bijna niks eten om dat gevoel weg te krijgen. Ik vind het zo erg om dik te zijn, of om niet de slankste van mijn vriendinnen te zijn. Ik vergelijk mezelf altijd. Ik heb dan ook een tijdje in de knoop gezeten met anorexia. Dit was toen ik 21 was. Nu ben ik daar nog steeds een beetje van aan het herstellen, maar heb het er nog steeds erg moeilijk mee.

Nu heb ik net een zwangerschapstest gedaan omdat ik me al een tijdje misselijk en raar voel. En ja hoor... Ik ben zwanger... Dit is voor de meeste vrouwen een van de mooiste momenten uit hun leven. Maar ik wil helemaal niet zwanger zijn, dan word ik namelijk dik en ga ik me onzeker voelen. Ik wil wel al een tijdje een kindje, en heb erover nagedacht om een draagmoeder te nemen. Ik heb dit ook al tegen mijn vriend gezegd maar die vond het een belachelijk idee en noemde me egoïstisch. Ik snap nog steeds niet waarom, ik wil me gewoon niet onzeker en dik voelen. Ik weet zeker dat ik er helemaal depressief van ga raken en zo geen goede moeder kan zijn. Er zijn genoeg moeders die het heerlijk vinden om zwanger te zijn, maar ik hoor daar niet bij. Wie vindt het nou leuk om dik te zijn? Maar dit komt allemaal voornamelijk door mijn verleden.

Mijn verleden was zo'n zware en moeilijke periode. Ik vond altijd dat het afvallen te langzaam ging. Ik was binnen 2 weken wel iets van 7 kilo kwijt geraakt, maar dat was niet genoeg om het gewicht te behalen wat ik wilde. Ik besloot toen maar om bijna niks te eten, ik ontbeet nooit en tussen de middag en in de avond nam ik een Cup-A soepje. Verder leefde ik op mijn flesje water. Toen ik dit een tijdje gedaan had merkte ik eindelijk dat er verandering kwam. Ik viel zichtbaar af! Ik werd zo gelukkig van afvallen. Ik kreeg een hoop complimentjes, maar die deden mij niks. Mijn geluk zat in het op de weegschaal staan en zien dat er weer een kilo af is. Mijn vriendinnen raakte ik langzaam kwijt, dit omdat ik nooit tijd had om af te spreken. Ik had het veel te druk met sporten.

Ik heb dit zolang vol kunnen houden. Ik was de controle over mezelf helemaal kwijt geraakt. Een nare stem in mijn hoofd vertelde wat ik moest doen maar ook vooral wat ik niet mocht doen.

Tot dat mijn ouders mij een keer in mijn kamer vonden toen ik was flauwgevallen. Ik had de hele dag nog niks gegeten en had 2x zo hard gesport dan normaal. Toen trok mijn moeder me meteen mee naar de huisarts. Ze vond al dat het niet goed ging met me, maar ik ontkende altijd en zorgde ervoor dat ik laat thuis kwam van sporten of school zodat ik niet met mijn ouders hoefde te praten. Ik was gewoon een verslaafde.

Nu ik weet dat ik zwanger ben, voel ik me meteen weer zoals vroeger. Ik weet dat ik dik ga worden, en dus onzeker word. Ik heb zo mijn best gedaan om op gewicht te komen, maar hoe ik dat nu moet voorkomen om geen terugval te krijgen, weet ik niet. Ik heb er over na gedacht om mijn zwangerschap te verzwijgen voor mijn vriend en een abortus plegen maar dat zou ik mezelf nooit kunnen vergeven denk ik.. Aan de andere kant zou mijn vriend en mijn familie zo trots op me zijn, aangezien ik weinig kans had om nog zwanger te kunnen raken.. 

4 dagen geleden

Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon...WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem gethelp05@gmail.com

5 maanden geleden

Heeft uw man of vrouw gezegd dat ze niet opnieuw geïnteresseerd zijn in het huwelijk en dat u een snelle verzoening met hen wilt, neem dan contact op met Dr. Ajayi, een krachtige spreukenmaker op whatsapp +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com hij is een man die door zijn voorouders is begiftigd met grote bovennatuurlijke kracht omdat hij me hielp mijn man terug te winnen na 9 maanden scheiding, mijn man zei dat hij wilde scheiden en vertrok met een andere vrouw, mij werd bekend gemaakt dat hij vanwege zijn rijkdom door de andere vrouw werd gemanipuleerd . Dr. Ajayi heeft een spreuk voor mij voorbereid en binnen een week scheurde mijn man de scheidingspapieren en we leven in vrede. Nogmaals bedankt Dr. Ajayi. Als u een soortgelijk probleem heeft of iets dat uw leven verstoort, neem dan contact op met Dr. Ajayi voor een snelle oplossing.

6 maanden geleden

Bij mij werd 4 jaar geleden de diagnose fibroid en gecompliceerde endometriose gesteld. Mijn medische toestand was hartverscheurend omdat het menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel vóór de menstruatie en een lagere buikdruk veroorzaakte, wat resulteerde in zware menstruaties. Ik werd door mijn arts onderworpen aan verschillende medicijnen voor behandeling. Ondanks mijn bezoek aan verschillende artsen werd mijn gezondheid niet beter, want het enige wat ze konden zeggen en voorstellen was een operatie. Op het punt om het op te geven, ging ik naar internet om op zijn minst naar een behandeling te zoeken. Maar ik heb in plaats daarvan een geneesmiddel gevonden. Op internet las ik een getuigenis van een dame die fibroid had. Ze deelde een e-mailadres van dokter Ilekhojie die haar van kruiden en reinigingsproducten voorzag. Om een lang verhaal kort te maken: ik gebruik deze kruiden nu al drie weken en gelukkig leek alles in orde nadat ik het had ingenomen. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit het einde is, want sindsdien heb ik geen symptomen meer gehad. Stel uzelf niet bloot aan nog meer gevaar, gebruik een kruidengeneesmiddel specifiek van Dr. Ilekhojie. Neem bij interesse contact met hem op via e-mail gethelp05@gmail.com en Telegram of Whatsapp +2348147400259

1 jaar geleden

DAT ALLEMAAL DANKZIJ DE MEEST BETROUWBARE SPELL CASTER TER WERELD. DAT KAN JE HELPEN JE VERLOREN LIEFDE BINNEN 48 UUR TERUG TE KRIJGEN (drayoolasolutionhome@gmail.com) Bedankt voor je wonder Dr. Ayoola Dit artikel is opgedragen aan Dr. Ayoola. Ik ben 9 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw en onlangs heeft ze het uitgemaakt en het deed me diep pijn toen ze me zei haar met rust te laten en dat ze niet meer van me houdt terwijl ik altijd trouw en eerlijk tegen haar was. Ik heb alle manieren geprobeerd om haar terug te krijgen door haar te kopen wat ze wil, zoals ik altijd deed en ze liet me nog steeds met een gebroken hart achter en ze heeft zelfs een nieuw vriendje dat me nog meer kapot maakte totdat een vriend van mij van waar we werken me naar stuurde deze echte spreuk Dr genaamd Ayoola. Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik volgde alles wat hij me zei te doen en mijn vrouw kwam terug en smeekte me terug. Ik was stomverbaasd dat alles precies gebeurde zoals hij me had verteld. Ik had vertrouwen in alles wat hij me vertelde en alles was waar. Ook was hij er elk moment totdat ik mijn geluk terugkreeg en hij zorgt ook voor spreuken die impotentie, kaalheid, ziekten zoals HIV/AID, Herpes, Kankerloterij E.T.C. genezen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail op {drayoolasolutionhome@gmail.com of https://www.facebook.com/Dr-Ayoola-105640401516053/ tekst of bel +14809032128