{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zeventien jaar en tien zoons verder krijgt koppel eindelijk babydochter

Afbeelding blog 'Zeventien jaar en tien zoons verder krijgt koppel eindelijk babydochter'

Waarschijnlijk zijn ze het eerste Britse koppel dat tien zoons achter elkaar heeft gekregen. Na zeventien jaar mag het koppel dan ook eindelijk hun dochter in de armen houden.

Mannenwereld

Het was altijd al een mannenwereld in huize Brett in Dingwall, Schotland. Alexis beviel op haar 22e van haar eerste zoon, waarna nog negen zoons volgden. Campbell (17), Harrison (16), Corey (14), Lachlan (11), Brodie (9), Brahn (8), Hunter (6), Mack (5), Blake (3) en Rothagaidh (2) hadden jarenlang het mannelijk rijk voor hen alleen, maar dit veranderde op 27 augustus na de geboorte van hun zusje: Cameron.

Dolgelukkig

“Wij bevinden ons in de zevende hemel”, zegt moeder Alexis. "Ik had me er mentaal op voorbereid dat het weer een jongen zou worden, maar toen we vernamen dat het een meisje was kon ons geluk niet op." 

Een babydochter in huis heeft zeker effect. "Kleine Cameron heeft nu al een goede invloed op de jongens" - David, de vader van Cameron. “Ze gedragen zich beter met haar in de buurt en zijn heel stil om haar niet te wekken. Daarnaast willen onze zoons ons zo veel mogelijk helpen met het verzorgen van de baby.”

Alexis (39) en David (44) laten weten dat hun gezin compleet is met de komst van Cameron en het hier dan ook stopt. "Ik weet dat we het de vorige keer ook zeiden, maar nu menen we het echt."

Bron: HLN

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je