{{ message.message }}
{{ button.text }}

Xelly Cabau is in verwachting

Het zoontje van Xelly Cabau (32) wordt binnenkort een grote broer!

Afbeelding blog 'Xelly Cabau is in verwachting' Achtergrond blur afbeelding

Xelly Cabau (32) is in verwachting! Via Instagram laat de visagiste namelijk weten in verwachting te zijn. Xelly deelt het blijde nieuws bij een foto van zichzelf, haar verloofde Beer en zoontje Yono in matchende outfits. Terwijl ze wijst naar haar groeiende babybuik houdt haar kleine ventje trots foto's van de echo omhoog. 'Juni 2021', schrijft de mommy to be met heel veel hartjes en uitroeptekens bij de post.

Trouwen

Xelly zou in juni eigenlijk het jawoord geven in Italië, maar corona kwam kijken. De YouTuber liet eind mei weten haar huwelijk officieel te verplaatsen naar volgend jaar. Het was voor het stel al snel duidelijk dat het feest niet door kon gaan, maar het bruidspaar besloot te wachten met definitief cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren.

"Veel mensen hadden al een ticket geboekt en wij hebben zelf ook natuurlijk van alles geboekt aan overnachtingen", vertelde Xelly in haar vlog. "Maar we wilden natuurlijk vooral voor de gasten dat ze niet voor niks een ticket hadden geboekt en wel hun geld terug konden krijgen."

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je