Snap
  • Nieuws
  • zwanger
  • nieuws
  • Broer

Xelly Cabau is in verwachting

Het zoontje van Xelly Cabau (32) wordt binnenkort een grote broer!

Xelly Cabau (32) is in verwachting! Via Instagram laat de visagiste namelijk weten in verwachting te zijn. Xelly deelt het blijde nieuws bij een foto van zichzelf, haar verloofde Beer en zoontje Yono in matchende outfits. Terwijl ze wijst naar haar groeiende babybuik houdt haar kleine ventje trots foto's van de echo omhoog. 'Juni 2021', schrijft de mommy to be met heel veel hartjes en uitroeptekens bij de post.

Trouwen

Xelly zou in juni eigenlijk het jawoord geven in Italiƫ, maar corona kwam kijken. De YouTuber liet eind mei weten haar huwelijk officieel te verplaatsen naar volgend jaar. Het was voor het stel al snel duidelijk dat het feest niet door kon gaan, maar het bruidspaar besloot te wachten met definitief cancelen totdat alle vliegtickets op orde waren.

"Veel mensen hadden al een ticket geboekt en wij hebben zelf ook natuurlijk van alles geboekt aan overnachtingen", vertelde Xelly in haar vlog. "Maar we wilden natuurlijk vooral voor de gasten dat ze niet voor niks een ticket hadden geboekt en wel hun geld terug konden krijgen."