{{ message.message }}
{{ button.text }}

Win een geboortereportage t.w.v. 750 euro!

Afbeelding blog 'Win een geboortereportage t.w.v. 750 euro!' Achtergrond blur afbeelding
Win een gratis geboortereportage in bad! :-)

Als sinds 1999 bewaar ik een artikel uit Metro over bevallen in bad. Toen al vond ik dit fascinerend. Tijdens mijn opleiding verloskunde groeide mijn interesse alleen maar, want behalve dat de overgang voor je kindje heel rustig is, heeft het voor de moeder ook veel voordelen. Ik heb altijd geroepen: “als ik zwanger ben dan wil ik een badbevalling.”. Zo ver is het nog niet, maar bij jou misschien wel!

~ Ik wil graag een geboortereportage maken van een badbevalling en bied deze daarom kosteloos aan! ~

Voor wie? Voor iedereen die is uitgerekend tussen september en december 2012 en in bad wil gaan bevallen. De maximale afstand is 2 uur rijden vanaf Middelburg. Is het je 2e kindje (of 3e of 4e of...), dan is de maximale rij-afstand 1,5 uur.

Wat moet je doen? Laat mij vóór 1 augustus 2012 weten waarom jullie ervoor gekozen hebben om in bad te bevallen én waarom je graag wilt dat dit vastgelegd wordt. Het meest inspirerende, bijzondere, mooie of aparte verhaal wint de fotoshoot. Uitslag is op 1 augustus 2012.

Meer informatie Meer informatie over bevallen in bad of het huren of kopen van een bad, kijk op de webiste van de Waterooievaar: http://www.waterooievaar.nl/ Heb je vragen over deze actie neem dan contact met me op.   Voorwaarden * Vooraf zal een kennismakingsgesprek bij mij (in Middelburg) plaatsvinden. * Foto’s worden –in overleg- gebruikt op mijn website en mogen ook voor andere commerciële doelstellingen gebruikt worden (ook altijd in overleg). * Fotoreportage is zoals omschreven op de website bij www.fermontfotografie.nl/fotoshoots en is inclusief een DVD met alle foto’s.  * Reiskosten zijn voor kosten van de winnaar en zijn maximaal 50 euro.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je