{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wij zijn Mike & Kay en worden heel graag papa's

Aangenaam!

Afbeelding blog 'Wij zijn Mike & Kay en worden heel graag papa's'

Wij zijn Kay (links op de foto) en Mike (rechts) en wonen in het altijd gezellige Haarlem. 

Onze grootste wens is om papa's te worden. Op Instagram (@hetpapaproject) zijn we begonnen met dit traject te delen, maar hier op mamaplaats kunnen we ons verhaal net iets beter en uitgebreider doen. Dus vanaf nu kunnen jullie hier ook meeleven met ons papa project!

Er zijn veel varianten om deze wens te vervullen, maar niet alles gaat natuurlijk even makkelijk. Sowieso moet er ergens een vrouw aan te pas komen en ook juridisch e.d. werkt alles met twee vaders toch weer net even anders dan bij een ‘traditioneel’ gezin. 
Hiermee willen we overigens niet zeggen dat het bij een 'traditioneel' gezin wel altijd vanzelf gaat, was dat maar zo'n feest!


KAY (28)

Ik woon nu 4 jaar in Haarlem. Daarvoor ben ik opgegroeid in Zwolle, maar voor de liefde ben ik verhuisd, romantisch hè?! Ik ben altijd werkzaam geweest in de horeca en luchtvaartdienstverlening. Daardoor ben ik altijd bezig geweest met mensen een goede ervaring te bieden en te verzorgen. 

De wens voor een kind was nooit sterk aanwezig. Het was meer iets waar ik over een paar jaar misschien pas mee bezig zou willen zijn. Door de omgeving en de kindjes die er geboren werden, werd de wens om zelf ook een kindje te krijgen toch steeds groter. Nu ik samen met Mike en onze hond Patjar een heerlijk huisje heb, ben ik er helemaal klaar voor om een klein wonder te mogen verzorgen. Een grote wens die ons leven misschien wel nóg iets mooier maakt. Hopelijk gaat onze wens snel in vervulling.

Mijn eerste gedachte was: Dan kan ik dus ook geen gezin stichten.

MIKE (31)

Ik woon al mijn hele leven in het mooie Haarlem. Hier heb ik ook een mediastudie gevolgd en sinds een jaar of acht ben ik werkzaam in de televisiewereld.

Ik kan me nog heel goed herinneren dat, toen ik er voor mezelf achter kwam dat ik op mannen val, mijn eerste gedachte was: “Dan kan ik dus ook geen gezin stichten”. Vervolgens heb ik daar eigenlijk nooit meer bij stilgestaan, ik had het vrij snel geaccepteerd en naast mij neergelegd. Hierdoor dacht ik ook altijd dat ik geen kinderwens had, maar vervolgens werd ik wel al heel vroeg coach van honkballende kinderen, ik ging werken in het animatieteam op een camping in Italië en ik werkte vrijwillig op kinderevenementen.

Nu, jaren later, ben ik er achter dat die kinderwens er stiekem altijd wel was, deze had ik waarschijnlijk onbewust weggestopt, maar doordat ik tegenwoordig om mij heen zie dat er ook voor mij en Kay wel degelijk mogelijkheden zijn, is mijn wens enorm gegroeid en dat brengt ons nu op het punt waar we staan. Wie weet wat de toekomst ons voor moois zal brengen!

Aan ons nu de taak om alles uit te zoeken, goed te bedenken welke weg wij willen inslaan en uitvinden welke mogelijkheden we precies hebben. Alle verhalen, ervaringen, tips & tricks zijn meer dan welkom en natuurlijk willen we ons eigen verhaal met jullie delen. Hopelijk kunnen we uiteindelijk een inspiratiebron zijn voor andere wensouders.

Ga jij met ons mee op avontuur? 🌈

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je