{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wees eens even eerlijk...

Misschien zul je je hierin volledig herkennen, misschien is het een grote eye-opener!

Afbeelding blog 'Wees eens even eerlijk...'

Tijd om jullie wat op te biechten... Ik speel liever met mijn kids, dan dat ik een koffiedate heb met vriendinnen. Afgelopen week heb ik weer een cappuccino afgeslagen. Ik voel me daar best schuldig over, maar ik kan gewoon helemaal tot rust komen van het spelen met mijn kids en hun speelgoed. Ik bedoel, het is toch heerlijk om je even helemaal te verliezen in een mooi bouwwerk bijvoorbeeld? En tsja, ontspannen doet ieder op zijn eigen manier. Bijvoorbeeld door het lezen van een goed boek, het kijken van een film of door het bakken van de heerlijkste cupcakes. Maar ik? Ik heb ontdekt dat ik mij helemaal "zen" voel, door met mijn kids mee te spelen. Ik was dan ook totaal niet verrast door de kleurboeken trend voor volwassenen. Heerlijk!!! Er moeten toch meer mama's zijn die zich hierin herkennen? Dus, wees eens even eerlijk...

(Ons) favoriete speelgoed

Waar mijn kids (en ik dus) heel blij van worden is speelgoed waarmee je de mooiste creaties kan maken. Torens, kastelen, huizen, auto's, vliegtuigen, noem het maar op, het kan niet gek genoeg! Nu is iedereen wel bekend met Lego en Duplo, maar mijn kids hebben nu iets nieuws, namelijk Clicformers. Met Clicformers kun je de meest leuke creaties maken en dat doen ze dan ook volop! Heerlijk vind ik het wanneer ze ermee spelen. Ze kunnen zo urenlang zoet zijn (en ik stiekem ook!). Ik merk dat ik door het bouwen van de mooiste torens met mijn kids, helemaal tot rust kom. Zij blij, ik blij! 

click

 

Wat een leuke bijkomstigheid is, is dat Clicformers ook helemaal niet duur in aanschaf zijn. Je kunt ze namelijk gemakkelijk bemachtigen door te tanken bij BP. Tanken moet je toch, je auto rijdt helaas niet op water... En door te tanken bij BP spaar je automatisch voor Clicformers. Bij iedere 10 liter brandstof ontvang je 1 sticker en bij 6 stickers heb je al een volle spaarkaart! Met een volle spaarkaart kun je één van de zes Clicformers kopen voor maar €5,49 per stuk. En ik kan je 1 ding zeggen: Gegarandeerd urenlang speelplezier voor jong en oud ;) 


Dit is een gesponsord artikel. Inhoudelijk is de tekst geschreven vanuit het leven van moeder Anne, moeder van 3 kindjes.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je