{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat zie jij in dit kleivormpje?

Soraya schakelt hulp in, want wat moet dit kleivormpje voorstellen? Ze heeft al menig vriend/collega/familielid ingeschakeld, maar niemand weet het. Weet jij wat het kleivormpje voor moet stellen? Check hier:

Afbeelding blog 'Wat zie jij in dit kleivormpje?'

''ACTION NEDERLAND HELP AUB...Al 2 jaar ben ik met mijn zoon fijn aan het kleien met jullie klei. Nu zit die klei in van die potjes met van die dekselvormen heel mooi allemaal MAAR....wat moet in godsnaam dat rode dekseltje voorstellen (zie foto). Kijk die gele is een vliegtuig, blauwe een olifant, oranje een tijger maar wat is die rode??? Ik heb al menig vriend/collega/familielid ingeschakeld maar iedereen geeft een ander antwoord.....dus verlos mij en vertel aub wat het rode dekseltje moet voorstellen? Ik maar inmiddels ook de mensen om mij heen worden er gek van?? (de groene is het rode dopje uitgedrukt in klei)''

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je