{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wanneer je familie ruzie heeft (3)

Stand van zaken..

Afbeelding blog 'Wanneer je familie ruzie heeft (3)' Achtergrond blur afbeelding

Ben er achter dat mn zus en haar man me op alle social media geblokkeerd hebben. Is natuurlijk hun keuze, maar het geeft me wel een dubbel gevoel. Ik had al voor mijn gezin gekozen. Maar nu is het wel duidelijk dat zei totaal niets meer met mij te maken willen hebben. Jammer, want zo gaan zij hun neefjes ook nooit meer zien.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je