{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wait, what? Passagier met baby in zijn armen wordt geslagen door luchthavenmedewerker

Terwijl een man met zijn kind in zijn armen staat, wordt hij geslagen door een luchthavenmedewerker. Op Twitter gaat een foto rond van het incident.

Afbeelding blog 'Wait, what? Passagier met baby in zijn armen wordt geslagen door luchthavenmedewerker'

Het gebeurde allemaal op de luchthaven van Nice in Frankrijk.

Vertraging


EasyJet, de vliegtuigmaatschappij waarmee de man een vlucht had geboekt, zoekt het momenteel uit. De aanleiding voor het incident zou een vertraging van maar liefst 14 uur zijn.

De vrouw die de foto op Twitter plaatste, vertelt: “Een vrouw was aan het klagen over het gebrek aan zitjes en babyvoeding tijdens de vertraging toen de Franse luchthavenmedewerker plots uithaalde naar haar man, die de baby in zijn armen had”. “Hij reageerde niet op wat de vrouw zei, hij glimlachte gewoon en haalde toen uit naar het gezicht van de man.”

Applaus


De vlucht was toen nog niet vertrokken. Beide mannen werden meegenomen voor verhoor. Maar alle andere passagiers, die getuige waren geweest van het hele gebeuren, wilden dat de passagier met de baby hoe dan ook mee mocht met de vlucht. Dat is gebeurd. “Toen hij even na al de andere passagiers het vliegtuig instapte, begon iedereen spontaan te applaudisseren”, aldus de vrouw. Het vliegtuig vloog van het Franse Nice naar Luton in Engeland.

 

Wat zou jij doen als je onverwacht een klap krijgt terwijl je met je kind in de armen staat?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je