Snap
  • Nieuws

Wait, what? Passagier met baby in zijn armen wordt geslagen door luchthavenmedewerker

Terwijl een man met zijn kind in zijn armen staat, wordt hij geslagen door een luchthavenmedewerker. Op Twitter gaat een foto rond van het incident.

Het gebeurde allemaal op de luchthaven van Nice in Frankrijk.

Vertraging


EasyJet, de vliegtuigmaatschappij waarmee de man een vlucht had geboekt, zoekt het momenteel uit. De aanleiding voor het incident zou een vertraging van maar liefst 14 uur zijn.

De vrouw die de foto op Twitter plaatste, vertelt: “Een vrouw was aan het klagen over het gebrek aan zitjes en babyvoeding tijdens de vertraging toen de Franse luchthavenmedewerker plots uithaalde naar haar man, die de baby in zijn armen had”. “Hij reageerde niet op wat de vrouw zei, hij glimlachte gewoon en haalde toen uit naar het gezicht van de man.”

Applaus


De vlucht was toen nog niet vertrokken. Beide mannen werden meegenomen voor verhoor. Maar alle andere passagiers, die getuige waren geweest van het hele gebeuren, wilden dat de passagier met de baby hoe dan ook mee mocht met de vlucht. Dat is gebeurd. “Toen hij even na al de andere passagiers het vliegtuig instapte, begon iedereen spontaan te applaudisseren”, aldus de vrouw. Het vliegtuig vloog van het Franse Nice naar Luton in Engeland.

 

EasyJet employee hitting man holding baby after delay of over 14hours #easyJet #Telegraph #Dailymail #TheSun pic.twitter.com/3ZZChG0djB

— Arabella Ark (@ArabellaArkwri1) 29 juli 2017

Wat zou jij doen als je onverwacht een klap krijgt terwijl je met je kind in de armen staat?

6 jaar geleden

Wie zegt dat er niet iets anders is voorgevallen. Die man zou heus niet zomaar een klap krijgen. Er is altijd wel meer aan de hand en er is altijd maar 1 kant van het verhaal wat gepubliceerd word.

6 jaar geleden

Ik zou direct weg lopen om escalatie te vermijden denk ik. Als dat niet werkt zou ik roepen om hulp.. Je kan niet echt terug vechten met een baby erbij, en wegleggen is lang niet altijd veilig. Wel belachelijk dat dit is gebeurt

6 jaar geleden

OMG... :O een klap krijgen terwijl je met je baby in je armen staat???.. Nou ga ik er voor het gemak vanuit dat je als vrouw met een baby in de armen niet geslagen wordt door een man.. maar ik denk dat als mijn echtgenoot met baby in de armen een klap zou krijgen, dan was diezelfde luchthavenmedewerker na ong. 25 seconden dood denk ik.... 0.o.. wat er gebeurd laat ik in het midden..

6 jaar geleden

Say what?!? Wat is er mis met deze man? Bizar!