{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw met 6 kinderen in de auto dronken van de weg gehaald

Afbeelding blog 'Vrouw met 6 kinderen in de auto dronken van de weg gehaald'

In Lelystad heeft de politie vannacht een dronken vrouw van de A6 gehaald met zes kinderen in de auto. De politie kreeg een melding binnen van een man die vertelde over een slingerende auto op de snelweg. "Hij zag een auto die de hele snelweg nodig had, beide rijstroken en de vluchtstrook, om in Lelystad te komen," Laat de politie op Facebook weten. 

De politie ging gelijk op de melding af en troffen daar inderdaad een slingerende auto aan met zeven inzittenden. De bestuurster van de auto werd door de politie al snel aan de kant gezet. "De bestuurster kreeg de auto al hortend en stotend stil, ze had hier wel meerdere parkeervakken voor nodig." Vertelt de politie verder onder het Facebookbericht. Onder de zes kinderen in de auto was de jongste amper een jaar oud. De vrouw verklaarde dat ze van een feestje af kwam. 

Uit de blaastest die werd afgenomen bleek dat de vrouw wel vier keer de toegestane hoeveelheid had gedronken. Haar rijbewijs werd afgenomen en er werd een zorg melding gemaakt van het incident. De betreffende vrouw moet binnenkort voor de rechter verschijnen. De kinderen zijn zover bekend ongedeerd. 

Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je