Snap
  • Nieuws
  • zwanger
  • relatie
  • embryo
  • rechtszaak
  • worden

Vrouw mag van ex haar ingevroren embryo's niet gebruiken

Haar ex stapt zelfs naar de rechter om haar tegen te houden.

De Amerikaanse Ilissa Watnik heeft in 2015 met Kevin Heldt bevruchte eitjes laten invriezen. Ook hebben ze destijds een verklaring getekend dat wanneer ze uit elkaar zouden gaan, de embryo's voor Ilissa zouden zijn. Zij zou dus mogen beslissen wat er met de embryo's zou gebeuren. 

Het is het stel nooit gelukt om zwanger te raken. Bovendien ging Kevin op een gegeven moment twijfelen of hij nog wel kinderen wilde. De relatie kwam door de kinderwens en de tergplaatsingen behoorlijk onder druk te staan. Een nieuwe poging om zwanger te raken werd uitgesteld en in 2016 liep de relatie tussen de twee op de klippen. 

Inmiddels is het stel al een tijdje uit elkaar en wil Ilissa dolgraag een kindje. Ze wil dit graag in haar eentje doen en wil hiervoor gebruik maken van de embryo's die ze met Kevin heeft laten invriezen. 

Kevin wil echter absoluut niet dat dit gaat gebeuren en is daarom een rechtszaak begonnen. Kevin is bang dat Ilissa uit is op zijn geld. Ilissa die inmiddels 42 is, is op haar beurt weer bang dat Kevin er met de rechtszaak voor wil zorgen dat ze nooit zwanger zal worden. 

Bron: AD

5 jaar geleden

Echt netjes is het niet, maar als hij niet wil dat er een kind van hem geboren gaat worden, is dat zijn goed recht. Het is ook niet zomaar wat om vader te zijn!

5 jaar geleden

Als je iets hebt ondertekend heb je gewoon dikke pech meneertje!

5 jaar geleden

Beetje jammer weer dat het voor hem gelijk weer om geld draait. Als hij nou had gezegd dat hij niet wil dat het kindje ooit te horen krijgt dat de biologische vader er geen zin in had, zou dat hem meer sieren.

5 jaar geleden

Ze hebben toch allebei die verklaring ondertekend? Dat lijkt me rechtsgeldig. Wat een rotzak die vent.