{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw laat vrienden £15 entree betalen voor haar gender reveal party

Bovendien zouden ze een boete krijgen, wanneer ze met lege handen aankwamen.

Afbeelding blog 'Vrouw laat vrienden £15 entree betalen voor haar gender reveal party'

Een zwangere vrouw heeft een online discussie op gang gebracht, nadat ze haar vrienden £15 vroeg om naar haar gender reveal party te komen. Bovendien zouden ze een boete krijgen wanneer ze met lege handen aan zouden komen.

Het verhaal kwam naar boven nadat een verontwaardigde gast een bericht op Reddit postte. Daarin vertelt ze dat ze uit protest niet naar het feestje is gegaan.

De vrouw zegt dat ze oorspronkelijk van plan was om naar een babyshower van haar vriendin te gaan. Als cadeau had ze flesjes, fopspenen en babyshampoo gekocht. Tot nu toe niks raars. Maar, een week geleden kreeg ze een bericht van haar vriendin, waarin stond dat de babyshower plaatsmaakte voor een gender reveal party. De babyshower zou later plaats gaan vinden. "Ik was een beetje geïrriteerd, omdat ik opnieuw vrij moest vragen van mijn werk en een nieuw cadeautje moest kopen. Ik zei haar dat ik mijn best zou doen om te komen, maar dat ik niks kon beloven", schrijft de vrouw.

Dit is nog niet alles. Slechts twee dagen voor het feest ontving ze een nieuw berichtje, waarvan ze compleet in de war raakte. Het was namelijk een aankondiging, waarin stond dat er een entreeprijs van £15 was om naar het feest te mogen komen. Bovendien zou de aanstaande moeder extra geld vragen als gasten zonder cadeau zouden komen. "Ik stuurde terug dat ik geen extra £15 had om naar het feest te kunnen komen, omdat ik al een cadeau had gekocht en daarnaast ook gewoon rekeningen had die ik moest betalen." De moeder antwoordde dat ze geen uitzondering kon maken en herinnerde haar vriendin eraan dat ze beloofd had te komen. Niet heel gek dus, dat de vrouw ervoor koos om niet naar de gender reveal party te gaan. Ook reageerde ze niet op het berichtje.

"Een paar dagen later stuurde ze me een bericht met de mededeling dat ik niet welkom was op de babyshower", vervolgt de Reddit-gebruiker. "Ze vond het niet kunnen dat ik niet had laten weten dat ik niet naar de gender reveal party kwam, terwijl ik beloofd had dat ik er zou zijn. Ik snap dat ik misschien duidelijker had moeten aangeven of ik wel of niet zou komen, ondanks dat ze weet ik wat voor financiële situatie ik verkeer."

Hier waren andere Reddit-gebruikers het duidelijk niet mee eens. "Wie de f*ck vraagt er geld voor een privéfeestje?", schrijft iemand. Een ander reageert: "Ze vroeg pas om een vergoeding nadat ze iedereen had gevraagd om te komen. Ze was dus altijd al van plan om entree te vragen, maar wist dat niemand zou komen als ze het meteen had gevraagd." 

Bron: The Sun

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je