{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw krijgt voor de tweede keer een eeneiige tweeling

En dat is mega bijzonder. De kans hierop is zo klein, namelijk 1 op 10 miljoen!!!

Afbeelding blog 'Vrouw krijgt voor de tweede keer een eeneiige tweeling'

De Amerikaanse Casey Saunders heeft voor de tweede keer een eeneiige tweeling gekregen. En dat is dus heel erg uniek, want de kans dat je twee keer een eeneiige tweeling krijgt is heel erg klein! Het komt bijna nooit voor; de kans is slechts 0,0014 procent . 

Casey kon het zelf dan ook niet geloven dat ze weer een eeneiige tweeling kreeg. Ze had al een eeneiige tweeling uit een eerder huwelijk, de jongetjes Hayden en Cameron. En nu heeft ze met haar nieuwe man ook een eeneiige tweeling gekregen; de meisjes Maya en Laia. 

In eerste instantie was Casey in shock, maar meteen ook erg blij. Haar zoontjes waren misschien nog wel blijer want die hadden ruzie gemaakt over wie de baby als eerste vast mocht houden als het geboren werd. Ze konden nu allebei een baby vasthouden.

De zwangerschap was nog wel heel spannend omdat de tweeling dezelfde placenta deelde. Daardoor was er een groot risico was op overlijden. De laatste maanden is Casey in het ziekenhuis opgenomen om de tweeling goed in de gaten te kunnen houden. Gelukkig zijn de meiden gezond en wel geboren op 1 december 2017. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je