{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vrouw haalt het ziekenhuis net niet en bevalt op de stoep

Stephanie is niet in het ziekenhuis bevallen maar op de stoep ervoor.

Afbeelding blog 'Vrouw haalt het ziekenhuis net niet en bevalt op de stoep'

Toen de bevalling van Stephanie begon sprongen zij en haar vriend in de auto richting het ziekenhuis. Helaas stond er een gigantische file op de snelweg en stond het stel vast. Ondanks dat haar vriend op een gegeven moment de vluchtstrook nam en hier met 140 km per uur over heen reed hebben ze voor de bevalling het ziekenhuis niet gehaald. 

Eenmaal aangekomen bij het ziekenhuis kon de zwangere Stephanie de auto niet meer uitkomen, haar vriend probeerde haar er nog wel uit te tillen maar de bevalling was al in volle gang! 

Toen het ziekenhuispersoneel bij de auto aankwam was Stephanie al bevallen van dochter Lisa. Het ziekenhuis personeel pakte er meteen een speciale spoedkoffer voor noodgevallen bij om de kleine Lisa warm te houden. Deze koffer hebben ze al 20 jaar en is pas 1 keer eerder gebruikt. Zo weinig komt het dus voor dat zwangere vrouwen niet in maar voor het ziekenhuis bevallen. 

Het gaat goed met moeder en dochter. En iedereen die bij de bevalling betrokken was is door de kersverse ouders getrakteerd op beschuit met muisjes! 

Bron: Telegraaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je