{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone (89) en vrouw (44) verwachten kind

Afbeelding blog 'Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone (89) en vrouw (44) verwachten kind'

Voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone (89) en zijn vrouw Fabiana (44) verwachten een kind. Ecclestone vertelt aan een Zwitserse krant dat de baby over drie maanden geboren moet worden.

Bernie Ecclestone vertelt aan de krant dat hij en zijn vrouw Fabiana verblijven op een boerderij in São Paulo. Ze verblijven hier in quarantaine terwijl ze werken op het landgoed.

Een wens 

"Zoals alle ouders hebben we maar één wens: ons kindje moet gezond geboren worden,” vertelt de Britse miljardair. Hij trouwde in 2012 met zijn 45 jaar jongere vriendin Fabiana.

Meer kinderen

Dit is niet het eerste kind voor de 89-jarige Bernie. Hij kreeg eerder al drie kinderen. In zijn eerste huwelijk kreeg hij dochter Deborah. Deborah is zelf al oma geworden. Uit zijn tweede huwelijk heeft hij een 36-jarige en een 32-jarige dochter. Bernie heeft vijf kleinkinderen en een achterkleinkind. 

Bron: nu.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je