{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vliegtuigmaatschappij krijgt een schattige brief van een negenjarige

En ze gaan op zijn verzoek in!

Afbeelding blog 'Vliegtuigmaatschappij krijgt een schattige brief van een negenjarige'

Jasper Francis (9 jaar) uit Australië was al heel lang aan het sparen om businessclass te kunnen vliegen. Toen hij 53 dollar had gespaard heeft hij een vliegtuigmaatschappij (Jetstar) een brief gestuurd om te vragen hoeveel hij nog moest sparen. 

Jasper wilde in zijn eentje businessclass vliegen en wist ook in welk type vliegtuig hij dat zou willen. Zijn grote droom komt voort uit een nog grotere droom; hij wil namelijk later piloot worden. 

Personeelsleden van Jetstar vonden de brief zo lief dat ze hun kerstcadeau (bonnen ter waarde van 30 euro) bij elkaar legden om de droom van Jasper uit te laten komen. En hij hoefde niet alleen te vliegen, zijn vader mocht mee omdat kinderen niet alleen businessclass mogen vliegen. 

Jasper kreeg alvast een rondleiding in het vliegtuig waarmee hij in juni businessclass mag vliegen. En daar is een leuk filmpje van gemaakt: 

Bron: HLN

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je