{{ message.message }}
{{ button.text }}

Veiligheidswaarschuwing houten stapelpuzzel HEMA

Afbeelding blog 'Veiligheidswaarschuwing houten stapelpuzzel HEMA'

HEMA geeft een veiligheidswaarschuwing voor een houten stapelpuzzel die zij verkopen. "Bij HEMA staat de kwaliteit van onze artikelen natuurlijk voorop. Helaas kan het voorkomen dat een artikel toch niet voldoet. We maken hier direct een melding van, zeker als het gevaarlijke situaties kan opleveren."

De houten stapelpuzzel

Door een productiefout is er een kans dat pinnen in de houten stapelpuzzel los kunnen laten. Het gaat om artikelnummer 15.12.2226 en 15.11.0221, hierdoor kunnen losse onderdeeltjes vrijkomen en verstikkingsgevaar voor kleine kinderen opleveren. 

Buiten bereik van kinderen houden

"Iedereen die in het bezit is van de bovenvermelde houten stapelpuzzel wordt verzocht dit product direct buiten het bereik van kinderen te houden en terug te brengen naar een HEMA winkel. Een kassabon is hiervoor niet nodig en je ontvangt het aankoopbedrag terug", aldus HEMA. Bekijk hier hoe de houten stapelpuzzel eruit ziet.

Veiligheidswaarschuwingen 

De HEMA geeft soms een veiligheidswaarschuwing. De website van HEMA geeft aan dat er bij een veiligheidswaarschuwing of een terugroepactie je de artikelen terug kunt brengen naar een HEMA winkel. 

Bron: HEMA

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je