{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van welke creatie wordt jouw kindje blij?

Wauw, wij zijn fan! Dit speelgoed moet je even zien, het is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens super leuk voor bijna alle leeftijden!

Afbeelding blog 'Van welke creatie wordt jouw kindje blij?'

De vernieuwde speelgoedrage

Clicformers, hét bouwspeelgoed voor meisjes en jongens vanaf 4 jaar. Wat het speelgoed zo leuk maakt, is het feit dat kleine kinderen hun fantasie helemaal de vrije loop kunnen laten en wat grotere kinderen kunnen bouwen aan één van de zes figuren. De losse blokjes zijn heel eenvoudig in elkaar te zetten en zo maken kinderen binnen no time de meest mooie creaties!

Welke creatie wordt de favoriet van jouw kindje?

Clicformers zijn te verkrijgen in zes verschillende figuren, welke past het beste bij jouw kindje? Is jouw kindje een echte dierenliefhebber? Dan wordt misschien de vis wel de favoriet van jouw kindje. Twijfel je nog of de vis wel uitdagend genoeg is en wordt jouw kindje in de dierentuin helemaal blij van een aantal rondwaggelende pinguïns? Verras hem of haar dan met de Clicformers pinguïn! Of heb jij een kleine onderzoeker waarbij het niet snel genoeg weer ochtend kan zijn? Zo'n kleine stuiterbal die iedere dag het liefst buiten is en ieder grassprietje aandachtig bekijkt. In dat geval is de Clicformers bloem een mooie uitkomst ;)

bp1

 

Omschrijf jij jouw kindje als een echt racemonster waarbij alles niet snel en hard genoeg kan gaan? Ook dan hebben we goed nieuws! Clicformers heeft namelijk niet alleen maar dieren of planten in de collectie, nee ook een truck, auto en vliegtuig zitten in het assortiment!

bp3

Ben jij ook zo enthousiast? Dan wil je vast weten waar je dit leuke bouwspeelgoed kunt bemachtigen! Dat kan bij het tankstation BP. Door te tanken bij BP spaar je automatisch mee voor Clicformers. Bij iedere 10 liter brandstof ontvang je 1 sticker en bij 6 stickers heb je al een volle spaarkaart! Met een volle spaarkaart kun je één van de zes Clicformers kopen voor maar €5,49 per stuk. 

Veel speelplezier!


Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met BP, maar de inhoud ervan is van onszelf.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je