Snap
  • Nieuws
  • vaccinaties
  • antivaccinatie
  • #medicijn

Vaccinaties.. Wat vind je daar nu van?

Een tijdje geleden was er best wat commotie over vaccinaties. Kun je hier "iets" aan over houden?

Heel eerlijk, ik geef toe. Ik heb zwaar getwijfeld. Waarom heb ik getwijfeld? Er stonden heel wat horrorscenario's over dat je kindje er iets aan kan overhouden in de kranten en internet. Autisme, dementie, kanker etc.. Het zou volgens sommigen allemaal stand houden met vaccinaties. Zeg het maar. Ieder lichaam reageert anders.

Wij begonnen eigenlijk al vlak nadat we wisten dat onze 2 mannen ons zouden verdubbelen al met denken over vaccins. Heel internet hebben we afgestruind. Alle middelen die er eventueel in zouden zitten hebben we opgezocht. Wat die stof met het lichaam zouden kunnen doen hebben we opgezocht. We hadden er een hele studie van gemaakt. Het zou toch jammer zijn dat zij ziek kunnen worden van iets wat wij toestaan dat in hen word gespoten. Dus, van Google werden we alleen maar banger. Gelukkig hadden we sowieso de tijd om er goed over na te denken. 

Inmiddels ontstonden er ook berichten in nieuwsbulletins over kinderen die géén vaccin hebben gehad, die een ziekte kregen waarvoor ze gevaccineerd konden worden en de ouders dit niet deden, en het moesten bekopen met de dood. Heel heftig dit. Je kan zo in de war gemaakt worden dat je eigenlijk niet meer weet wat nou echt goed is. Dit bracht natuurlijk een flinke tweestrijd op. Ik weet ook dat heel veel mensen dit een heftig onderwerp vinden. Dus voor sommigen. Iedereen probeert te doen wat zij denken dat het beste is voor hun kind. Dat dit niet jouw mening is kan. Maar probeer elkaar te respecteren.

Tot op de dag dat de heren hun eerste vaccinaties kregen hebben we getwijfeld. Maar toch gedaan. Toen de naald erin ging had ik al spijt. Haha. Maar waarom hebben we het toch gedaan? De dingen die rondspoken over ziek worden van vaccins vonden we onduidelijker dan wat het oplevert als ze wel een vaccinatie krijgen als ze dan eventueel die ziekte krijgen. We keken ook naar onszelf. Wij zijn ook gevaccineerd en voor zover ik weet is er niets geks aan de hand. Haha. Dus ja. Ik moet wel heel eerlijk toegeven dat ik het zo zielig vond die prikjes.. my God.. huilen. Iedere keer weer. Ik harder dan de jongens. Zij hielden zich stoer.

Maar, wat vind jij er nou van? Vaccinaties? Heb jij je kindje laten vaccineren? Of juist niet? Wat is de reden daarvan? 

Liefs Miranda 

4 jaar geleden

Precies! ? dat snap ik.. die is nog vrij nieuw..

4 jaar geleden

Klopt!! Wat zou het dan toch jammer zijn dat je je mee laat slepen door broodje aap verhalen en je kindje wel ziek word..

4 jaar geleden

Ja zeker weten vaccineren. Gisteren met oudste dochter nog 9 jaars prik gehaald. Met beide dames nooit getrijfeld wel/niet. Ik ben van mening dat de risico's ZONDER vaccineren hoger zijn dan de eventuele ziektes die je zou kunnen krijgen MET vaccineren. Alleen de HPV twijfel ik nog over omdat er nog niet veel onderzoek naar gedaan is, maar goed daar hebben we nog een paar jaar voor.

4 jaar geleden

Absoluut laten vaccineren, geen seconde getwijfeld. De hele medische wetenschap is pro vaccineren. Er zijn talloze onderzoeken gedaan naar alles wat er in zo'n injectie gaat. Het autisme artikel is oplichting, dat is al jaren bekend.