{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vaccinaties.. Wat vind je daar nu van?

Een tijdje geleden was er best wat commotie over vaccinaties. Kun je hier "iets" aan over houden?

Afbeelding blog 'Vaccinaties.. Wat vind je daar nu van? '

Heel eerlijk, ik geef toe. Ik heb zwaar getwijfeld. Waarom heb ik getwijfeld? Er stonden heel wat horrorscenario's over dat je kindje er iets aan kan overhouden in de kranten en internet. Autisme, dementie, kanker etc.. Het zou volgens sommigen allemaal stand houden met vaccinaties. Zeg het maar. Ieder lichaam reageert anders.


Wij begonnen eigenlijk al vlak nadat we wisten dat onze 2 mannen ons zouden verdubbelen al met denken over vaccins. Heel internet hebben we afgestruind. Alle middelen die er eventueel in zouden zitten hebben we opgezocht. Wat die stof met het lichaam zouden kunnen doen hebben we opgezocht. We hadden er een hele studie van gemaakt. Het zou toch jammer zijn dat zij ziek kunnen worden van iets wat wij toestaan dat in hen word gespoten. Dus, van Google werden we alleen maar banger. Gelukkig hadden we sowieso de tijd om er goed over na te denken. 


Inmiddels ontstonden er ook berichten in nieuwsbulletins over kinderen die géén vaccin hebben gehad, die een ziekte kregen waarvoor ze gevaccineerd konden worden en de ouders dit niet deden, en het moesten bekopen met de dood. Heel heftig dit. Je kan zo in de war gemaakt worden dat je eigenlijk niet meer weet wat nou echt goed is. Dit bracht natuurlijk een flinke tweestrijd op. Ik weet ook dat heel veel mensen dit een heftig onderwerp vinden. Dus voor sommigen. Iedereen probeert te doen wat zij denken dat het beste is voor hun kind. Dat dit niet jouw mening is kan. Maar probeer elkaar te respecteren.


Tot op de dag dat de heren hun eerste vaccinaties kregen hebben we getwijfeld. Maar toch gedaan. Toen de naald erin ging had ik al spijt. Haha. Maar waarom hebben we het toch gedaan? De dingen die rondspoken over ziek worden van vaccins vonden we onduidelijker dan wat het oplevert als ze wel een vaccinatie krijgen als ze dan eventueel die ziekte krijgen. We keken ook naar onszelf. Wij zijn ook gevaccineerd en voor zover ik weet is er niets geks aan de hand. Haha. Dus ja. Ik moet wel heel eerlijk toegeven dat ik het zo zielig vond die prikjes.. my God.. huilen. Iedere keer weer. Ik harder dan de jongens. Zij hielden zich stoer.


Maar, wat vind jij er nou van? Vaccinaties? Heb jij je kindje laten vaccineren? Of juist niet? Wat is de reden daarvan? 


Liefs Miranda 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je