{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uniek: eerste autostoeltje met airbags!

Maxi-Cosi introduceert innovatieve autostoel met airbags waarmee de impact op een kindernekje bij een aanrijding halveert.

Afbeelding blog 'Uniek: eerste autostoeltje met airbags!'

Maxi-Cosi is de eerste ter wereld: een kinderautostoeltje met geïntegreerde airbags. Aangezien er jaarlijks 200 baby's en peuters betrokken zijn bij een auto-ongeval is dit geen overbodige luxe. 

Bij een aanrijding worden de airbags in een fractie van een seconde opgeblazen met koude lucht en worden het nekje en hoofdje zachtjes opgevangen. Deze revolutionaire Air Safety Technology vergroot de veiligheid van jouw kindje in een voorwaarts gericht autostoeltje aanzienlijk. 

Onze Maxi-Cosi Air Safety Technology® verlaagt bij een aanrijding de krachten op het nekje met 55%.

Bart van der Berg (Category Manager Autostoelen Maxi-Cosi)

AxissFix Air - zowel voorwaarts als achterwaarts te gebruiken

Het kinderautostoeltje is 360° draaibaar en daardoor voor- en achterwaarts veilig te gebruiken. Geschikt voor kindjes tussen de 61 en 105 centimeter. Lijkt het je wat? Vanaf 16 oktober kun je de autostoel aanschaffen in gave kleuren: Nomad Black, Nomad Blue en Nomad Grey. 

Afbeelding blog 'Uniek: eerste autostoeltje met airbags!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je