{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uit elkaar, 2 maanden verder

Afbeelding blog 'Uit elkaar, 2 maanden verder' Achtergrond blur afbeelding

Ik moet even mijn verhaal kwijt, hopelijk heeft iemand de oplossing!


Sinds 2 maanden ben ik single mom. Na een relatie van bijna 9 jaar ging het echt niet meer, ergernis na ergernis heeft mij gebroken. Ikzelf werk veel en we hadden ervoor gekozen dat hij huisman zou zijn. 3 kids van 3, 5 en 7 jaar. Heb je je handen aan vol zou je denken, toch! Tenminste, ik verveel me nooit met ze! Mijn ex deed echt totaal niks met de kids, belde me op m'n werk op wat hij moest doen want hij verveelde zich... ? 

Hoe dan? 

Nu zijn we 2 maanden uit elkaar en de oudste trekt zo erg naar z'n vader toe, opzich helemaal niet erg hoor. Maar het geval is dat hij alleen graag bij papa is omdat papa leuke dingen doet... ? Waarom nu wel? Al die tijd heb ik leuke dingen bedacht voor hem, om met ze te gaan doen, maar meneer had daar totaal geen zin in. Waardoor het voor mij gewoon niet meer te doen was om met hem verder te gaan (een van de vele redenen). 

M'n ex woont nu bij z'n ouders en ik heb het idee dat ik redelijk zwart gemaakt word daar, waar de kinderen bij zijn... Ik ben natuurlijk de boosdoener. Prima, maar niet in bijzijn van de kinderen graag! Nu is mijn oudste zoon constant boos en dwars bij mij, wil niet slapen en ga zo maar door... Ik snap dat hij af en toe boos is op me, dit is ook prima en geef hem hier ook ruimte voor, maar het gaat af en toe wel heel ver... ?

Iemand misschien de oplossing hiermee om te gaan? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je