{{ message.message }}
{{ button.text }}

Uhm is dit waar? Echt??

Zoals je kon lezen in mijn vorige blog heb ik mijn spiraal laten verwijderden hier het vervolg

Afbeelding blog 'Uhm is dit waar? Echt??'

Blog is later geplaats omdat we het tot de echo stil willen houden.

De keuze was bewust gemaakt om mijn spiraaltje te laten verwijderen. Maar bezig met zwanger worden was ik niet echt. Ik wist wel het kan gebeuren maar dat ik aan het begin van deze maand een positieve test in mijn handen zou hebben geloofde ik echt niet!

Op 1-6 zou ik ongesteld moeten worden. Maar de dagen ervoor had ik al geen krampen, die ik normaal al krijg voordat mijn menstruatie begint. Ik begin te twijfelen zou het dan toch al zo ver zijn.. Nee, dat kan niet. Vooral nu vriendlief deze week in het buitenland is voor zijn werk

IMG_20160602_080055_1469516952.jpg

2-6 ik doe toch maar een test. 2 streepjes 1 wel licht.. Ik ga trillend op het bed zitten... Nee, nu al wat dit kan niet echt niet. Nog maar een test ook positief... Van alles schiet door mijn hoofd. Ik pak mijn telefoon... Wil J appen met het nieuws. Maar nee morgen eerst nog een x testen...

3-6 weer positief. Nog een test en nog een.... Zo onwerkelijk dit binnen een maand. Nee dit kan niet. Ik zit met de testen op het bed. Ilse darteld rond me heen. Ik heb toen voor J een flesje wiskey en een doosje gekocht waar ik de testen in doe en aan hem ga geven. Vanavond komt hij weer thuis :)

IMG_20160603_083703_1469517041.jpg

Ik had hem wel verteld dat ik een verassing had voor hem. Savonds geef ik eerst het flesje wiskey en daarna de testen.

Het eerste wat hij zegt als hij de testen ziet: " ik heb wel goede zwemmers zeg" ik lig dubbel. Maar kan zelf nog amper bevatten Ilse wordt een grote zus!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je