{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tja en toen waren 3 testen positief

Geheel onverwachts en ongepland zijn we zwanger van de vierde... Wat was dat een shock...

Afbeelding blog 'Tja en toen waren 3 testen positief '

We hebben al 3 prachtige jongens, ze zijn gezond, gelukkig... En als hun gezond en gelukkig zijn dan ben ik dat ook...

We hadden na de bevalling van de 3e allebei iets van nu is het klaar, het is goed zo... We hebben dus drie gezonde jongens, ze hebben alle drie een eigen kamer, financieel redden we het makkelijk...

Totdat ik vorige maand een positieve test in de handen had, want ja zo'n condoom kan dus blijkbaar ook scheuren, en na de daad verder er niet meer over nagedacht..

Totdat ik merkte dat ik al een week overtijd was.. Hmm dacht ik, misschien verkeerd gerekend, we wachten nog maar even.. Maar dat werd al gauw een retourtje kruitvat... Na drie testen wou ik het pas geloven, tja ik ben weer zwanger...

En wat er dan allemaal door je hoofd gaat, ik heb net een nieuwe baan, we hebben net een nieuwe auto gekocht, waar moet dit kindje komen te liggen?! Er moeten dus kamers gedeeld worden... Man oh man wat werd ik gek..

Hele gesprekken werden er gevoerd, manlief is niet zo van het praten, dus kreeg al gauw het gevoel dat het mijn schuld was, maar HALLO hij was er ook bij... Het enige wat er uit kwam was, nou dan weet je wat je moet...

Dus heb een afspraak gemaakt bij een ABK wat een verschikking!!! Ik lag daar en dacht Jezus hier worden gewoon baby's uit de moeder gerukt.. En wist direct dit kan ik niet...

Savonds nog even aan het werk en bij thuiskomst eindelijk kunnen praten met mijn man, goed kunnen praten... Hij gaf aan zich geen houding te kunnen geven bij deze situatie, waar ik dus bij aangaf dat ik dus het gevoel kreeg dat het mijn schuld is...

Samen zijn we tot de beslissing gekomen om het kindje te laten komen, de kamers lossen we wel op, er zal ongetwijfeld wel weer ergens een andere auto te koop staan die bij ons past...

De kinderen zijn dolgelukkig, wel beide een mening, de oudste wil een zusje en de middelste een broertje want zusjes praten te veel... Hahahah...

De jongste krijgt het allemaal niet zo mee, die is 1,5 dus snapt het allemaal niet goed...

Ik ben blij dat we samen eruit zijn gekomen.. Ik vond het een heftige periode, maar we zijn nu samen dolgelukkig met het feit dat er een 4e telg aankomt... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je