{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tijdens keizersnede wordt baby in haar hoofd gesneden

Je moet bevallen, krijgt een keizersnede en dan wordt je baby tijdens de operatie in haar hoofd gesneden.

Afbeelding blog 'Tijdens keizersnede wordt baby in haar hoofd gesneden'

Dat kun je bijna niet geloven, toch? Het overkwam de Engelse moeder Emma.

Miscommunicatie

De baby van Emma was aan de grote kant en daarom kreeg zij een keizersnede. Maar tijdens haar keizersnede was eigenlijk de vaginale bevalling al begonnen en was baby Karmen al aan het indalen. Dat wist de arts die de keizersnede uitvoerde niet. Hij vertelde naderhand dat hij niet op de hoogte was dat Emma haar vliezen waren gebroken terwijl, volgens de moeder zelf, dit al wel bekend was bij het ziekenhuispersoneel.

Veiligheidsmaatregelen

Het ziekenhuis zelf zegt de situatie intern onderzocht te hebben. Om een dergelijk ongeval in de toekomst te voorkomen vertellen ze dat ze nu extra聽veiligheidsmaatregelen treffen v贸贸r het聽opereren en chirurgen beter laten overleggen met de ouders bij een keizersnede.

Litteken

Gelukkig houdt baby Karmen geen blijven schade over aan deze vreselijk fout. Maar een lelijk litteken blijft wel voor altijd zichtbaar. De familie van baby Karmen laat het hier niet bij zitten en is van plan om verdere stappen tegen het zieken huis te ondernemen.

 

Bron: The Sun

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je