{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tennisster Serena Williams is veranderd door het moederschap

'Eindelijk geduld'

Afbeelding blog 'Tennisster Serena Williams is veranderd door het moederschap'

Serena Williams (36) beviel 1 september 2017 van haar dochter, Alexis Olympia Ohanian Jr. De vader heet Alexis Ohanian en is internetondernemer. Zij trouwden op 16 november 2017. Serena staat bekend om haar agressieve stijl op de baan maar sinds haar eerste kindje is haar persoonlijkheid flink omgeslagen. 

Williams vertelt nu aan ABC News dat zij de beste tijd van haar leven heeft sinds ze moeder is, en: ''Ik liep net weg en gaf Olympia extra knuffels en kusjes. Ze is de allerbeste en haalt ook het beste in mij naar boven. Ze leert me geduld te hebben.”

Acht weken nadat Serena bevallen was stond ze alweer op de baan,  ze zegt het vooral te doen voor zichzelf en haar familie om zo te bewijzen dat ze nog goed is in wat zij het liefste doet. 

''Ik leg erg veel druk op mezelf en ik verwacht eigenlijk ook dat ik meteen weer win, zodra ik bezig ben. Ik ben me er van bewust dat ik mijn tijd moet nemen en moet genieten. Ik moet en wil meer plezier maken.”

My baby is 6 months today. So yummy.

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

Her first memorial last night @venuswilliams

Een bericht gedeeld door Serena Williams (@serenawilliams) op

Hoe is jouw persoonlijkheid veranderd door het moederschap? Laat het ons weten!

BRON: Telegraaf 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je