{{ message.message }}
{{ button.text }}

Spectaculair: Africa by light!

Na het succes van vorig jaar is Africa by Light weer terug in Safaripark Beekse Bergen. Wij van de redactie waren bij de spectaculaire opening en deze was in één woord: wauw!

Afbeelding blog 'Spectaculair: Africa by light!'

The fantasy edition

Na het succes van vorig jaar is Africa by Light dit jaar weer terug in Safaripark Beekse Bergen.. en hoe! Dit jaar is er een fantasiewereld neergestreken tussen de Afrikaanse dieren in het Safaripark. Tijdens het spectaculaire evenement kun je samen met je kinderen je fantasie de vrije loop laten en de omgeving tot je verbeelding laten spreken. Bij Africa by Light waan je jezelf in een wereld vol licht en beleef je hoe een fantasiewereld tot leven komt. 

ABY3

 

Een magische show

Als je nu denkt dat je alleen een fantasiewereld vol met licht binnenloopt heb je het mis! Tijdens Africa by Light kun je namelijk ook genieten van zeer divers entertainment. Dans mee met Prinses Fantasia in haar IJspaleis, geniet van Jambo Afrika en sluit een heerlijke avond avond af met de prachtige Fantasy Show!

ABL2

 

Neem ook een kijkje

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar Africa by Light? Kom dan nog t/m 22 januari een kijkje nemen bij de Fantasy Edition!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je