Snap
  • Nieuws

Spectaculair: Africa by light!

Na het succes van vorig jaar is Africa by Light weer terug in Safaripark Beekse Bergen. Wij van de redactie waren bij de spectaculaire opening en deze was in één woord: wauw!

The fantasy edition

Na het succes van vorig jaar is Africa by Light dit jaar weer terug in Safaripark Beekse Bergen.. en hoe! Dit jaar is er een fantasiewereld neergestreken tussen de Afrikaanse dieren in het Safaripark. Tijdens het spectaculaire evenement kun je samen met je kinderen je fantasie de vrije loop laten en de omgeving tot je verbeelding laten spreken. Bij Africa by Light waan je jezelf in een wereld vol licht en beleef je hoe een fantasiewereld tot leven komt. 

 

Een magische show

Als je nu denkt dat je alleen een fantasiewereld vol met licht binnenloopt heb je het mis! Tijdens Africa by Light kun je namelijk ook genieten van zeer divers entertainment. Dans mee met Prinses Fantasia in haar IJspaleis, geniet van Jambo Afrika en sluit een heerlijke avond avond af met de prachtige Fantasy Show!

 

Neem ook een kijkje

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar Africa by Light? Kom dan nog t/m 22 januari een kijkje nemen bij de Fantasy Edition!

7 jaar geleden

Inderdaad goed idee!

7 jaar geleden

Leuk om een avondje met je gezin ertussen uit te gaan :-) Leuk voor in de Kerstvakantie!!

7 jaar geleden

Vorig jaar ook bij Africa by light in Beekse Bergen geweest. Was echt heel leuk. Dit jaar gaan we zeker weer, De kinderen vonden het fantastisch en de opa en oma's vonden het ook erg leuk!

7 jaar geleden

Aaaaah wat gezellig zeg!! Leuk cadeautje voor onder de kerstboom :-) Zullen de kids erg leuk gaan vinden!