{{ message.message }}
{{ button.text }}

Sanne Vogel zwanger van tweeling

Op Instagram deelt ze dat ze op dit moment dertien weken zwanger is.

Afbeelding blog 'Sanne Vogel zwanger van tweeling'

Geweldig nieuws voor Sanne Vogel. De actrice is zwanger van een tweeling. "We zijn onwaarschijnlijk gelukkig", schrijft ze op Instagram.

Sanne Vogel kun je kennen van onder andere de serie en film Verliefd op Ibiza en Hartenstraat. Ze is op dit moment dertien weken zwanger. Dat er niet één, maar twee kindjes in haar buik zitten, hadden zij en haar vriend niet aan zien komen. "Alhoewel, ik ben zo ongelooflijk misselijk en moe geweest, dus er viel veel op zijn plek bij de eerste echo! Nu is de misselijkheid gezakt, doen we vreugdedansjes in de woonkamer en groeit mijn buik als kool."

Vorige zomer verloor Sanne een dochtertje na vier maanden zwangerschap. Na lang wikken en wegen deelde ze dat met de buitenwereld, omdat ze merkte dat er nog een taboe op heerst.

"Inmiddels weet ik dat heel veel zwangerschappen mislopen en dat hier weinig over gesproken wordt", schreef ze destijds. "Dat vind ik gek, het is belangrijk erover te praten, om zo’n groot verlies een plekje te kunnen geven. Maar op de een of andere manier is het een taboe en is verdriet een emotie waar mensen zich voor schamen."

Bron: NU.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je