{{ message.message }}
{{ button.text }}

Rene van Kooten plaats bijzondere foto van te vroeg geboren dochter

Afbeelding blog 'Rene van Kooten plaats bijzondere foto van te vroeg geboren dochter'

Rene van Kooten heeft een hele bijzondere foto op zijn Instagram geplaatst. Het is een foto van de musicalster en zijn te vroeg geboren dochter. Zijn dochter is geboren met 26 weken met een gewicht van 900 gram. Inmiddels is zijn dochter 30 weken en hard aan het vechten voor haar leven. Naar omstandigheden gaat het goed met haar en weegt inmiddels 1300 gram. 

Het bericht 

Bij het bericht schrijft Rene een hartverwarmend mooi bericht: 'Dit ben ik op 16 november met een piepklein Apie op mijn borst; bundelen heet het, een bijzonder woord. Dat Apie heet Sophia Giulia van Kooten en is op 14 november via een keizerlijke weg gehaald, na 26 weken en 1 dag zwangerschap, omdat haar mama @tanyavanderkooij plotseling heel, heel erg ziek werd. Veel te vroeg en amper 900 gram. Wat volgde waren spannende dagen op de intensive care voor mama en spannende weken voor Sophie in de couveuse. Gelukkig gaat het met Tanya weer een stuk beter en ook Sophie vecht zich als een leeuwin in de couveuse een weg naar haar papa en mama en supergrote, trotse zus Senna toe. Ze is nu bijna 30 weken, weegt bijna 1300 gram en doet het naar omstandigheden fantastisch. De afgelopen periode was onwerkelijk, intens, zwaar en spannend voor iedereen. De komende periode wordt dat ook. We hadden het tot nu toe nooit gered zonder de briljante medische zorg in Leiden en zonder de fantastische, hartverwarmende steun van alle familie en vrienden... uit het diepst van ons hart; dank! Wees lief voor elkaar dat helpt echt... Knuffel. '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je