{{ message.message }}
{{ button.text }}

Presentatrice Lauren Verster zwanger van tweede kindje

"Ik kwam er vrij laat achter."

Afbeelding blog 'Presentatrice Lauren Verster zwanger van tweede kindje'

Presentatrice Lauren Verster is zwanger van haar tweede kindje. Dit weekend heeft ze haar tienwekenecho gehad, dus het is tijd om het bekend te maken, laat ze aan Shownieuws weten. 

Begin 2018 kreeg ze dochter Leentje met haar vriend Jasper. Het meisje krijgt er nu een broertje of zusje bij. Lauren heeft nog niet aan veel mensen verteld dat ze zwanger is. "Ik kwam er vrij laat achter. Ik dacht al: hey, dit is raar! Ik had twee keer getest, maar de uitslag was negatief. Ik ben dus ook nog lekker op vakantie gegaan met drank en van alles en nog wat. Maar ja, die testen sloegen negatief uit!"

Ze laat weten dat deze zwangerschap heel anders verloopt dan de vorige. "Ik voel me echt belabberd en ben kotsmisselijk. Als ik bijvoorbeeld ergens zit en in de kamer naast mij staat een kip in de koelkast, dan ruik ik dat. Het is echt bijna freaky. De eerste vier weken was ik emotioneel een beetje labiel, ik ging om alles huilen. Maar, ik heb het idee dat ik nu een beetje aan het bijtrekken ben", lacht ze. 

Bron: Shownieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je