Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Papa worden op je 43e?!?

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was zat ik op de wc en lag mijn kerel nog nietsvermoedend op 1 oor...

2 streepjes... wat stond er op die test?! O mijn god waar is de verpakking gebleven!? Nee... het zal toch niet... we hebben 2 maanden niet echt op gelet in bed en we zijn pas net weer bij elkaar na een lange break... ja... het staat er toch echt... 2 streepjes is zwanger... help! Ik word MAMA! 

Dit ging er zo'n beetje door mijn hoofd op het moment van ontdekking terwijl mijn vent lekker lag te slapen... het was dan ook pas 07:00 uur. SHIT! Hoe ga ik dit aan hem vertellen? 

Sanjay is altijd erg anti kind geweest... en ook nog eens een stuk ouder dan de gemiddelde vaders maar goed even door de zure appel heen bijten en het hem vertellen. Het leek in eerste instantie allemaal niet zo aan te komen (meneer houdt van slapen en heeft dan niet echt aandacht voor iets anders) maar naarmate de dag vorderde zonk het in...Help! ik word PAPA! 

Mijn zwangerschap is prima verlopen en San is verbazingwekkend heel erg geïnvesteerd geweest in alles wat met Jaxx te maken had... van afspraken bij de verloskundige tot inrichting kinderkamer tot aanschaf babyfoon. Heel erg fijn! 

Op 7-7-2016 was het zo ver... Jaxx was om 00:09 uur geboren... welkom lief ventje... wat ben je mooi! 

7 jaar geleden

een 2de wauw, dat is leuk. Ik hoop dat het jullie gegund is.

7 jaar geleden

Klopt! Qua zwangerschap gaat het meer om de leeftijd van de moeder.

7 jaar geleden

Mijn vriend is ook een stuk ouder dan mij en met zijn 46 pas papa geworden. Leeftijd zegt (gelukkig) niet meer zo veel.

7 jaar geleden

Ja hij is inderdaad 180 graden gedraaid met zijn mening... we zouden Jaxx ook niet meer weg kunnen denken uit ons leven. Hebben zelfs al gesprekken gehad over een 2e mochten we gezegend zijn. Je bent tenslotte zo oud als dat je je voelt! :D