{{ message.message }}
{{ button.text }}

Papa worden op je 43e?!?

Het moment dat ik wist dat ik zwanger was zat ik op de wc en lag mijn kerel nog nietsvermoedend op 1 oor...

Afbeelding blog 'Papa worden op je 43e?!?' Achtergrond blur afbeelding

2 streepjes... wat stond er op die test?! O mijn god waar is de verpakking gebleven!? Nee... het zal toch niet... we hebben 2 maanden niet echt op gelet in bed en we zijn pas net weer bij elkaar na een lange break... ja... het staat er toch echt... 2 streepjes is zwanger... help! Ik word MAMA! 

Dit ging er zo'n beetje door mijn hoofd op het moment van ontdekking terwijl mijn vent lekker lag te slapen... het was dan ook pas 07:00 uur. SHIT! Hoe ga ik dit aan hem vertellen? 

Sanjay is altijd erg anti kind geweest... en ook nog eens een stuk ouder dan de gemiddelde vaders maar goed even door de zure appel heen bijten en het hem vertellen. Het leek in eerste instantie allemaal niet zo aan te komen (meneer houdt van slapen en heeft dan niet echt aandacht voor iets anders) maar naarmate de dag vorderde zonk het in...Help! ik word PAPA! 

Mijn zwangerschap is prima verlopen en San is verbazingwekkend heel erg geïnvesteerd geweest in alles wat met Jaxx te maken had... van afspraken bij de verloskundige tot inrichting kinderkamer tot aanschaf babyfoon. Heel erg fijn! 

Op 7-7-2016 was het zo ver... Jaxx was om 00:09 uur geboren... welkom lief ventje... wat ben je mooi! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je