{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oud 'GTST'-actrice is zwanger van haar eerste kindje

"Corona kilo’s? Nee hoor want al 20 weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik"

Afbeelding blog 'Oud 'GTST'-actrice is zwanger van haar eerste kindje '

Oud 'GTST'-actrice Stijn Fransen is in verwachting van haar eerste kindje. "Corona kilo’s? Nee hoor want al 20 weken lang is er een extra leventje heel hard bezig om te groeien in mijn buik", schrijft Stijn op haar Instagram. Op de foto boven de tekst is de trotse moeder to be te zien met haar handen om een voorzichtig babybuikje. 

Een nieuw project

Vanaf december 2015 tot juni 2018 speelde Stijn het GTST-personage Sam Dekker daarnaast had ze een rol in de film Rokjesdag en deed ze mee aan tv-shows als Dance, Dance, Dance en Expeditie Robinson. Al met al geen al te kleine projecten zou je zeggen. Toch noemt Stijn de zwangerschap "het grootste project waar ik ooit aan begonnen ben". "Wat is zwanger zijn onwijs bijzonder" sluit de actrice haar Instagram post af. 

De papa

De actrice liet eerder niet veel los over de papa van de baby, maar op Instagram vertelde de actrice in een story dan toch met wie ze dit avontuur is aangegaan. Het gaat om Siegfried Jongsma, met wie ze vorig jaar een koffiemerk opzette.

Bron: AD.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je