{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Onvruchtbare vrouw" (39) krijgt grootste verrassing ooit

Ze was niet in de overgang, maar zwanger!

Afbeelding blog '"Onvruchtbare vrouw" (39) krijgt grootste verrassing ooit'

De Britse Annie Evans was verteld dat het hoogst onwaarschijnlijk was dat ze ooit kinderen zou krijgen. Op haar 39ste meende ze zelfs al in de vervroegde overgang te zijn. Toch kreeg Annie ineens een baby.

Ze merkte pas dat ze zwanger was toen de bevalling al begonnen was. Afgelopen 29 maart lag Annie te slapen bij haar moeder thuis toen ze een scherpe pijn voelde.  Annie had erg veel pijn en het drong pas tot haar door dat ze aan het bevallen was toen haar kindje er al bijna was.

Haar zoontje Lionel werd in de vruchtzak geboren en Annie moest deze zelf opmaken. Ze deed dit nog voordat de ambulance ter plekke was. Toen ze haar zoontje hoorde huilen, wist ze dat hij in orde was. Annie en Lionel hebben voor de zekerheid nog een weekje in het ziekenhuis gelegen.

Tijdens haar zwangerschap heeft Annie niet in de gaten gehad dat ze zwanger was, haar lichaam was namelijk totaal niet veranderd door de zwangerschap. Door de ligging van de baby heeft Annie haar zoontje ook nooit voelen bewegen. 

Annie kan niet geloven wat er is gebeurd, maar zou het ook voor geen goud willen veranderen. Ze had zich er namelijk al bij neergelegd dat ze nooit kinderen zou kunnen krijgen. En nu heeft ze haar prachtige zoontje, wat voor haar de mooiste verrassing ooit is. 

Bron: Daily Mail

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je