Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Ongevraagd zwanger, maar toch gewenst

Mijn blog gaat over zwanger zijn geworden terwijl dat niet de bedoeling was, soms sta je voor een moeilijke keus, kan het wel wil je het wel

Hoi andere moeders, ik ben in middels zwanger van de 4de. Die eigenlijk een tweeling was, maar 1 is gestopt met tien weken. Ik zeg altijd maar liever nu dan na de geboorte dan moet je het toch weer begraven, dat doet nog veel meer pijn en lijkt mij erg ondraagelijk. Ik heb al drie lieve kinderen 1 van 12, 1 van 7 en 1 van 2. Nu met de verhuizing bleek ik weer zwanger te zijn. Ik zat in dubio omdat de een straks naar de middelbare school gaat en ik dan ook nog eens 2 in de luiers heb. Financieel zal het zeker een uitdaging zijn. Maar zal alles voor mijn kinderen doen net als elk andere moeder. In 2012 ben ik ook zwanger geweest van een tweeling en die heb ik weg laten halen waar ik zeker spijt van heb gehad maar het niet meer terug te draaien is. vandaar dat ik deze wilde houden, schuld gevoel. Maar dat ik ook weer dubbel naar de andere tweeling toe. Hebben jullie ook zulke ervaringen?

10 jaar geleden

Ik snap het zo goed..zelf ben ik nu 26 weken zwanger en zeg maar zo dat ze is voorbestemd en zo graag wil komen dat ze door de pil heen gekomen is. Eerste weken als je in dubio zit zijn zo moeilijk, alles met elkaar afwegen. En voor jou nog lastiger omdat je ook nog een kindje verliest. Wil je een fijne zwangerschap wensen..geniet ervan en van je andere Kids natuurlijk!

10 jaar geleden

Hoi Fabienne, een moeilijke keuze! Weet er alles van, ben nu zelf 26 weken zwanger van een 4e. Absoluut niet geplant, maar nu wel geaccepteerd, wat ook best moeilijker was en nog af en toe moeilijk is. Wens je veel sterkte! Gr. Jennifer

10 jaar geleden

Heftig hoor.. Keuzes maak je en dat zijn moment opnames op dat moment was dat de juiste en heb je dat mee genomen in het besluit van deze onthoud dat maar en ik wens je een fijne zwangerschap!!