{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ongevraagd zwanger, maar toch gewenst

Mijn blog gaat over zwanger zijn geworden terwijl dat niet de bedoeling was, soms sta je voor een moeilijke keus, kan het wel wil je het wel

Afbeelding blog 'Ongevraagd zwanger, maar toch gewenst'
Hoi andere moeders, ik ben in middels zwanger van de 4de. Die eigenlijk een tweeling was, maar 1 is gestopt met tien weken. Ik zeg altijd maar liever nu dan na de geboorte dan moet je het toch weer begraven, dat doet nog veel meer pijn en lijkt mij erg ondraagelijk. Ik heb al drie lieve kinderen 1 van 12, 1 van 7 en 1 van 2. Nu met de verhuizing bleek ik weer zwanger te zijn. Ik zat in dubio omdat de een straks naar de middelbare school gaat en ik dan ook nog eens 2 in de luiers heb. Financieel zal het zeker een uitdaging zijn. Maar zal alles voor mijn kinderen doen net als elk andere moeder. In 2012 ben ik ook zwanger geweest van een tweeling en die heb ik weg laten halen waar ik zeker spijt van heb gehad maar het niet meer terug te draaien is. vandaar dat ik deze wilde houden, schuld gevoel. Maar dat ik ook weer dubbel naar de andere tweeling toe. Hebben jullie ook zulke ervaringen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je