{{ message.message }}
{{ button.text }}

OMG Je Bent Overduidelijk Zwanger!!!

OMG Zwanger, niet durven dromen dat het zo snel was gegaan. Januari-Februari 2015 gestopt met de pil.

Afbeelding blog 'OMG Je Bent Overduidelijk Zwanger!!!' Achtergrond blur afbeelding

Het was zondagavond 17 mei 2015 dat ik met mijn mannetje Maarten onze bucketlist ging door nemen. Wij noemde toen van alles op en 1 ding wilde we heel graag doen en dat is een mooie reis nog maken voor dat de kleine ooit mag komen. 

Medio januari- februari 2015 was ik gestopt met de pil. Wij hebben dit samen besloten omdat we er klaar voor waren. Omdat wij nog een grote reis wilde maken van ongeveer 5 maanden was het verstandig om toch weer dan aan de pil te gaan. Wij hadden besloten dat ik na mijn ongesteldheid langs de huisarts zou gaan voor een receptje zodat ik de pil kon halen. 

21 mei 2015 om 19.00 uur veranderde alles. Wie had dat gedacht en mogen durven dromen???

Het was heel gek gegaan eigenlijk, want de hele dag was ik aan het wachten op het moment dat ik weer de maanverbanden en of tampons uit de kast kon halen. Ondertussen was ik al 2 dagen overtijd en zou vandaag dag 3 worden. Ben toen na me werk meteen naar huis gegaan. Heb snel wat gegeten omdat ik uiterlijk kwart over 7 richting de manege wil. Nog steeds was ik maar niet ongesteld. Kon het niet laten en heb toen mijn ladekast overhoop gehaald en een zwangerschapstest gepakt, die had ik ooit bij de action gekocht... wist niet of dat nauw betrouwbaar was maar oké, daar gaan we dan....... Tot mijn grote verbazing zag ik echter een streep en het werd maar steeds duidelijker... Lichte paniek in mijn hoofd met diverse vragen... OMG wat moet ik doen? OMG Maarten je moet dit NU weten. Belde hem op en bracht het nieuws via de telefoon. Je zal je afvragen, kon je niet wachten tot dat je het 100% wist en tot dat hij thuis was? Nee sorry, op dat moment was ik zo in paniek dat ik zonder bij na gedacht te hebben op die manier had gedaan. Ik heb daarna meteen mijn beste vriendin huilend opgebeld. Met nog geen 5min stond zij bij mij aan de deur. Wij gingen met z'n tweetjes naar de Albert Heijn voor de Clearblue test. 

Eenmaal thuis ging ik weer proberen. Ik hoefde geen glazen water te drinken want ik moest gewoon van de zenuwen nog een keer plassen. Kwam mooi uit want ik kon meteen de test weer doen. Eerst de gebruiksaanwijzing gelezen ( wel 3x), ben toen gaan zitten.... Oké gelukt... Nauw daar gaat de test dan zei ik nog tegen mijn beste vriendin... Wij zeiden allebei nog geen 2seconden later toen dat streepje meteen te voorschein kwam; "OMG Overduidelijk zwanger!!!'' Ik was zoooooo blij, gelijk was ik wel voorzichtig omdat het nog heel pril was. Wel heb ik het ook aan mijn zus verteld omdat zij mij kwam ophalen om naar paardrijden te gaan en ik was in tranen van blijdschap. 

De les was afgelopen en ging meteen naar huis. Toen ik thuis kwam zat Maarten op de bank. Hij was eerder naar huis gegaan. Hij wilde het zeker weten. Trots kon ik hem de test laten zien en aan hem vertellen dat ik zwanger was. We knuffelde elkaar en zeiden; ''wie had dat gedacht dat het zo snel zou gaan." 

21 mei 2015 19.09 uur verandere niet alleen mijn leven maar ook die van Maarten compleet maar in zekere positieve zin!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je