{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog even met zijn 2e! (14)

De weken gaan snel voorbij. De zwangerschap verloopt voorspoedig! Nog even met z'n 2e....!!

Afbeelding blog 'Nog even met zijn 2e! (14)' Achtergrond blur afbeelding

De weken gaan snel voorbij, en de zwangerschap verloopt goed. Ik heb alleen sinds mijn 26e zwangerschapsweek last van maagzuur. Ik eet mij suf aan de Maalox. Gelukkig helpt het wel maar zonder Maalox is het echt niet fijn! Ook heb ik een een paar weken terug zwangerschapsischias gehad. Dat was echt heel erg vervelend. De eerste keer dat ik in de zwangerschap 1 dag niet gewerkt heb. Verder voel ik mij heel goed. Wel begint het nu wat zwaarder te worden. Sinds een kleine week heb ik nu zwangerschapsverlof. Op het werk hebben ze mij verwend met allemaal leuke dingen voor onze kruumel. Wat bof ik toch met z'n lieve collega's!

Helaas krijg ik in de eerste week van mijn verlof te maken met een sterfgeval in mijn familie. Een tante van mij is vrij plotseling overleden. Normaal gesproken ga ik altijd kijken als de mensen liggen opgebaard maar deze keer besluit ik dit niet te doen. Dit omdat ik nu hoogzwanger ben en ik het wellicht psychisch niet aan kan. Ik wil het mijzelf niet moeilijk maken. Naar een prachtige dienst gaan we verder met waar we verder mee moeten. Het klinkt heel cru maar het moet! Ik zorg ervoor dat de tas voor naar het ziekenhuis klaar staat. Mijn man regelt de klossen onder het bed. Nog een paar laatste dingen worden aangeschaft. Ik wil straks borstvoeding gaan geven, althans proberen. Ik kan van een collega een complete kolfset lenen. Daar ben ik ontzettend blij mee. Alle kleertjes wassen, alle lakentjes wassen, alles nog een keer poetsen. Gelukkig heb ik niet echt heel veel last van nesteldrang. Ook hebben we de liggingsecho. De kleine kruumel ligt goed en begint al een beetje in te dalen. Ik voel mij nog steeds prima tot 2 weken voor de uitgerekende datum. Het is woensdag morgen en ik voel mij niet lekker. Ik bel de verloskundige met het verhaal dat ik niet lekker eraan ben. Ik kan die zelfde ochtend nog bij hun langskomen voor een extra controle. Mijn bloeddruk blijkt veel te hoog te zijn en ik moet s 'middags meteen even langs het ziekenhuis. Oh nee, hopelijk is er niets ernstigs met onze kruumel aan de hand?!

Hadden jullie ook last van hoge bloeddruk?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je