{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet gepland, maar wel gewenst

Ongepland zwanger op je 22ste, zonder eigen accommodatie, zonder vast inkomen en druk bezig met het afronden van mijn studie.

Afbeelding blog 'Niet gepland, maar wel gewenst'

Januari 2009 begon met een flinke buikgriep. Gelukkig duurde dat niet heel lang en was ik rond mijn verjaardag weer helemaal in orde en kon ik enthousiast beginnen aan mijn goede voornemen; sporten en in vorm komen.

Druk aan het sporten in de sportschoolarrow-10x10.png voelde ik me toch niet zo lekker. Maar dit was toch anders. Ik was misselijk, moe en het vreemdste was dat mijn borsten gevoelig waren. Toen ging er toch een belletje rinkelen, zou het misschien......

Snel maar even een testje gekocht. Bij thuis komst kon ik niet wachten tot mijn vriend thuis was, dus test gedaan in mijn uppie. En daar zit je dan op de WC te klungelen met het stokje en daarna het lange wachten. In die 2 minuutjes gaan er zoveel gedachten door je heen. Het was echt een emotionele achtbaan, want wat wil je dat de uitslag word. En dan komt het moment en dan staan er toch echt 2 streepjes, toch??? (Later ook maar een testje gedaan met zwanger/niet zwanger).

Wow oke zwanger dus. Dat was even heftig. Mijn vriend en ik waren al 3 jaar samen en we wilden graag kinderen, maar dit was toch wel eerder dan gepland (de pil heeft waarschijnlijk zijn werk niet goed gedaan toen ik ziek was). Onze situatie op dat moment; we woonden bij mijn oom en waren bezig met het laatste jaar studie (ik was 4 maanden bezig met een 10 maanden stage en mijn vriend was net een maand bezig).

We wisten dat het niet makkelijk zou worden,  maar we wilden er samen voor gaan. Want toen we van de schrik bekomen waren, waren we dolgelukkig.

Dit was het begin van een goede,  maar ook stressvolle zwangerschap. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je