{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nienke Plas publiceert super sexy videoclip

Online social comedian en mommy Nienke Plas (32) is een nieuwe wereld ingeslagen. Nienke heeft afgelopen vrijdag haar eerste single 'Vrijdag' uitgebracht. Hij is te beluisteren op Spotify en op Youtube.

In de videoclip is te zien dat Nienke Plas een vrouw is die geld verdient met paaldansen in een club, zodat ze voor zichzelf en haar zoontje kan zorgen. Haar zoontje Frenky Dean heeft die rol in de clip dan ook gekregen. De clip is inmiddels al meer dan 600.000 duizend keer bekeken. En staat op nummer 1 in de trending lijst. 

Nienke over het nummer: "Het is een heel persoonlijk en gevoelig nummer, het gaat over hoe ik me voel als mama soms. Ik werk super hard en ik ben heel blij met alles wat ik doe, maar ik besef wel dat waar ik nu sta en hoeveel tijd ik daaraan kwijt ben, dat je dingen... ik wil niet zeggen moet opgeven, maar je hebt wel minder tijd met je kindje.’’

Wat vinden jullie van het nummer?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je