{{ message.message }}
{{ button.text }}

Neeee - 'onze naam' is weg!

Ahgr, ik ben echt even heel boos vandaag... Twee deuren verder is er namelijk een meisje geboren met de naam die wij hadden gekozen!!!

Afbeelding blog 'Neeee - 'onze naam' is weg!'

We hebben een vruchtbare straat. Veel baby's en zwangeren. Ook een buurvrouw van een paar deuren verder. Zij heeft een hondje waar Roemer helemaal gek van is en zo zijn we vaak met elkaar in gesprek. 

Een aantal maanden terug vertelde ze dat ze zwanger was, wat leuk! Niet veel later had ikzelf ook een positieve test in mijn handen. Weken lang liepen we samen rondjes door het park en vergeleken we onze buiken. Ik kreeg een meisje en voor hun was het een verrassing. Over namen hebben we het niet veel gehad. Mijn man en ik hebben lang getwijfeld en zij en haar man wisten al toen ze net bij elkaar waren hoe hun kinderen zouden gaan heten. 

De afgelopen dagen was het afwachten, ze stond op springen en telkens als de auto even weg was vroeg ik me af of het aan het gebeuren was. En ja hoor... toen ik terug van boodschappen kwam en door de raam keek zag ik roze vlaggetjes. 

Wat leuk, dacht ik nog, een meisje voor ons meisje :)

Reuze benieuwd hoe het haar afgegaan was appte ik met onze felicitaties. Niet direct iets terug, begrijpelijk als je net bevallen bent. Ik startte met het maken van een salade en ondertussen probeerde ik Roemer zijn rotzooi op te laten ruimen. 

Tot mijn man ineens voor mijn neus stond met een wit gezichtje. Hij kwam uit werk.

Ik vroeg wat er was? Hij zei, heb je het gezien? 

Wat? 

De buurvrouw is bevallen. 

Ja, dat zag ik, leuk he! Allemaal roze vlaggetjes! Een meisje voor ons meisje, zei ik. En ik wilde verder gaan vertellen over wat voor kraamcadeau ik in gedachten had...

Ze hebben onze naam Sil. 

Wat?

Onze naam, staat in koeienletters op het raam geschreven. De naam voor ons meisje Sil. 

Oké, ook ik werd even stil... Mijn hersenen begonnen te pruttelen... wat nu?

Kunnen we nog steeds de naam gebruiken? Is dat raar? Wie was eerst? Zouden ze het erg vinden? Moeten we een nieuwe naam? Nee dat kan niet, we waren eindelijk tevreden! Nee... Nee... Ik ben 30 weken zwanger en de naam voor ons ongeboren meisje staat op het raam bij de buren - wat nu?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je