{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeder zijn is echt het allermooist!

Thuis blijven of werken

Afbeelding blog 'Moeder zijn is echt het allermooist!' Achtergrond blur afbeelding

Moeder zijn is het mooiste wat er is. Toen ik klein was en iemand mij vroeg "wat wil je later worden?" Zei ik altijd meteen: Moeder! In mijn hoofd wilde ik rond mijn 25e moeder zijn, helaas ging het in het echte leven anders. Pas na drie jaar proberen raakte ik zwanger. Wat waren die jaren daarvoor verdrietig en vooral frustrerend om andere vrouwen wel zwanger te zien. Achteraf had het allemaal zo moeten zijn, want Jim en ik zeiden altijd dat we graag kinderen wilden maar wel met een stabiel leven en een huis met veel ruimte. We kochten op 19 augustus 2016 ons huis en op 20 augustus 2017 had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Ik ben alweer bijna drie jaar mama van Sion en negen maanden van Sila. Moeder zijn is echt het allermooist. Ondanks dat ik na de bevalling van Sion een angststoornis kreeg ben ik dankbaar dat ik mede daardoor volledig thuis kon zijn met Sion en daarna met Sila erbij. Dankbaar voor de tijd die ik met de kinderen heb. Zoveel ontwikkelingen en alle eerste keren heb ik van dichtbij mee mogen maken. Deze momenten zijn mij zo kostbaar!

Maar wanneer je een mooie kans krijg pak je die met beide handen aan, toch? Dat heb ik gedaan! Vorige maand had ik gesolliciteerd. Twee weken geleden werd ik uitgenodigd voor een gesprek, in dezelfde week een tweede gesprek waarin ik meteen te horen kreeg dat ik was aangenomen. Vorige week heb ik mijn contract voor zes maanden getekend. Sinds 1 februari 2021 ben ik elke maandag (één dag in de week) werkzaam als administratief HR-medewerker en met de intentie om dit uit te kunnen breiden naar drie dagen in de week (24-uur). Mijlpaaltje voor mij ☺. De hele week had ik er onwijs veel zin in tot afgelopen zondag. Ik kreeg dubbel gevoelens, vooral dat ik mijn kindjes de hele dag niet zou zien en dat ik ze zo zou missen. Maar wonder boven wonder ging het afgelopen maandag super! Ik reed weg zonder tranen te laten en ik had gelijk mijn draai gevonden op het werk. De kinderen deden het heel goed met papa @jim_sion_sila thuis. Hij flikt het maar even om voor het eerst met twee kinderen alleen thuis te zijn, de hele dag! Trots op hem en op ons dat wij dit samen doen 🤎

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je