{{ message.message }}
{{ button.text }}

Moeder met kind mishandeld op de fiets

Lekker fietsen is goed voor iedereen toch? Think again.

Afbeelding blog 'Moeder met kind mishandeld op de fiets'

Een jonge Tilburgse moeder fietste nietsvermoedend met haar zoontje achterop tot ze tegen een groepje jongeren stuitte. Dit groepje jongeren mishandelde de vrouw in het bijzijn van haar 3-jarig kind. Een schande! De vriend van de vrouw geeft degene die ervoor zorgt dat de dader gepakt wordt, een prijs van 500 euro!

Het gebeurde op de Trouwlaan. De vrouw wilde graag lang het groepje en daarom rinkelde ze haar bel. Als antwoord daarop begonnen de jongeren haar uit te schelden. De vrouw reageerde dapper op het groepje, maar kreeg plotseling een klap tegen haar slaap. Samen met haar kindje viel ze op straat. De moeder heeft een nare klap gehad; gelukkig had het kindje helemaal niets.

Met het kindje gaat het momenteel niet zo goed. Hij lijkt wat getraumatiseerd. Hij slaapt niet goed en durft niet meer te gaan fietsen. Moeder gaat samen met haar zoontje naar de huisarts om de gebeurtenis te verwerken.

Dader moet opgepakt worden

Heb jij een idee of een goede tip? Laat van je horen! De politie wil zoveel mogelijk informatie vergaren. Ze zijn op zoek naar een getuige. Hij reed op een OV-fiets en heeft het groepje tegengehouden. 


Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je