{{ message.message }}
{{ button.text }}

Model Gigi Hadid maakt na lange tijd de naam van dochtertje bekend

Gigi Hadid (25) en Zayn Malik (28) maken vier maanden na de geboorte de naam van hun dochtertje bekend. Het half-Nederlandse model voegde donderdag aan haar Instagram- bio toe: 'Khai's moeder'.

Afbeelding blog 'Model Gigi Hadid maakt na lange tijd de naam van dochtertje bekend'

Gigi en Zayn zijn sinds september trotse ouders van dochter Khai. Vorige week liet Gigi in haar Instagram stories weten dat het moederschap goed bevalt: "er is geen baan ter wereld als deze!" Afgelopen najaar hebben dochtertje Khai, Zayn en Gigi doorgebracht op de boerderij van moeder Yolanda. Gigi vertelt: "Het was heel bijzonder om deze tijd samen te beleven, we leefden echt in het moment". 

De moeder van Gigi, Yolanda is ook dolblij met haar kleindochter. Yolanda: "Mijn hart ontploft gewoon bij het zien van dit prachtige meisje. Alsof er een engeltje van boven naar ons gestuurd is. Het is geweldig om oma te zijn." Omdat Gigi half-Nederlands is gebruikt ze het woord 'oma' als ze het over de relatie tussen Yolanda en Khai heeft. Toen Yolanda jarige was deelde Gigi dit op Instagram: "Ze is de beste moeder en oma die we ons kunnen wensen".

Gigi en Zayn zijn allebei actief op social media, maar zij hebben de keuze gemaakt om het gezicht van hun dochtertje niet te tonen op social media. 

Bron: rtlboulevard 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je