{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn verjaardag vieren voor vrienden

Je verjaardag vieren iets wat leuk is toch....?

Afbeelding blog 'Mijn verjaardag vieren voor vrienden ' Achtergrond blur afbeelding

25 een kwart eeuw oud. Ik had behoorlijk wat mensen uitgenodigd voor vanmiddag, maar zoals gewoon laat de helft niks weten en van de mensen die zeiden dat ze kwamen meld meer dan de helft zich op de dag zelf af. Op dat soort momenten denk ik echt wat doe ik verkeerd. Of ik nu zaterdag avond mijn verjaardag vier of zoals nu zondag middag en of ik nu 50 of 20 mensen uitgenodig er blijven er altijd maar weinig over. Lees minder dan 10. Je zou dan zeggen nodig alleen die 10 uit maar het zijn niet altijd de zelfde die komen. Het blijft me pijn doen. Ik vind verjaardagen erg belangrijk, dus zal ook altijd mijn best doen om te komen. Nu weet ik uit de jarenlange ervaring dat ik dat niet terug hoef te verwachten, maar ooh wat blijft het pijn doen. Steeds denk ik dit is de laatste keer dat ik mijn verjaardag vier. Ik stop er mee, ik doe het niet meer het is toch mezelf kwellen. En toch, als het dan weer er aan komt, probeer ik het weer en blijkt het later weer teleurstellend. Ik hoop zo dat mijn kleine man wel fijne verjaardagen gaat krijgen en anders meer op zijn vader lijkt want hem lijkt het niet uit te maken.
Vandaag waren er 5 mensen om mijn verjaardag te vieren. Het was gezellig met die mensen maar ja toch voel ik me niet jarig en lijkt het op gewoon een dagje met visite en niet op een verjaardag. 25 jaar een leeftijd waar ik een groot feest bij verwacht maar er hebben maar 5 mensen de moeite genomen om dit met mij te komen vieren 5 van de 30 a 40 die ik uitgenodigd had. 5 mensen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je