{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mijn kleine meisje is ineens volwassen

Wat gaat de tijd toch snel!

Afbeelding blog 'Mijn kleine meisje is ineens volwassen'

In april werd mijn dochter 18! Wat een mijlpaal voor haar, maar ook zeker voor mij als moeder. 

Ik weet nog dat ik oergeluiden maakte toen ze in het Amsterdamse Bos en Lommer thuis ter wereld kwam. Ik was toen zelf ook 18 jaar. Ik moet er toch niet aan denken dat zij nu al moeder wordt. Je hele wereld staat op zijn kop. 

Ik kan bijvoorbeeld nu pas zonder schuldgevoel een keer iets doen zonder kinderen. Dat kan ik omdat ze nu  beide wat ouder worden. Ik ben bijvoorbeeld nooit met mijn vriendinnen op vakantie geweest. Afgelopen weken was dit wel aan de orde voor mijn dochter Irem. Nadat ze haar examens had afgrond (en tussen neus en lippen ook nog even haar rijbewijs had gehaald) stapte ze met haar vriendinnen in het vliegtuig naar Mallorca; om daar te gaan feesten en zuipen. Ik ben de afgelopen jaren verschillende keren als DJ werkzaam geweest op dat eiland en weet precies hoe het er tijdens de examen reizen aan toe gaat...

Toch kon ik het loslaten, tja wat moet je anders. Ze heeft alles vastgelegd in haar eerste vlog:

Die heb ik gister heel voorzichtig even bekeken. Gelukkig viel het allemaal wel mee. Irem besloot twee dagen eerder terug te komen zodat ze festival Open Air niet zou missen, om vervolgens twee dagen later weer te vertrekken naar Griekenland met vriendlief. Daar wachtte ze in de zon af of ze geslaagd was. En ja hoor dat is ze.

Mijn lieve kleine meisje is ineens volwassen en geslaagd, wat gaat de tijd toch snel.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je