Snap
  • Nieuws
  • Zwanger

Meisje of een jongen....

Vandaag kwam een vriendin thee drinken die heilig gelooft in de nub theorie. Ik weet het niet zo

vandaag kwam mijn dinnetje thee drinken samen met haar oudste zoon 4 jaar, die dan lekker kon ravotten met mijn oudste oppas gup van 4 jaar. Erg gezellig.

Ze had me al een keer gevraagd of ze straks mijn nub mocht lezen. Ik had toen al gezegt dat ik er eigenlijk niet zo in geloof dat je voor de zoveel weken al kan zien wat het wordt. 

De kids waren heerlijk aan het spelen en ze vroeg me wat dingen en zat op de telefoon ineens roept ze uit volgens de Chinese kalender krijg je een jongetje.... Ik denk huh wat wie waar... Ze vraagt mijn echo heb alleen die van 9 en van 10 wk. Ik denk er niet echt bij na. En ze gilt ineens uit jaaaaaa het is toch een meisje echt waar hoor zegt ze. Ik kijk haar aan en zeg ach weetje als het maar gezond is. En neem nog een slok thee. 

Ik ga nu malen zou het echt een meid zijn of toch een jongen. Stiekem hoop ik een jongen.  Weet niet echt waarom. Maar lijkt me gewoon leuk een meid en een jongen. Mijn gevoel zegt ook een jongen omdat ik me anders voel dan met ilse. Een meid is wel makkelijk hebben de kleren al.. Alleen verkeerde jaargetijden dan... Ach ik weet het niet. Ben nu wel heeeel erg benieuwd geworden... Nog 8 weken tot de 20 Weken echo... En dan zullen we het weten.

Geloof jij in de nub theorie?  En wilde jullie weten wat het werd? 

4 jaar geleden

Ik wil bij ons nrtje 4 toch eens de nub theorie testen gaan, ik heb al 3 jongens.. 3 totaal verschillende zwangerschappen. Meeste last had ik bij de oudste, altijd zin gehad op zout of vlees of zuur.. en nu bij nr 4 opeens in meloen fruit nootjes de gekste dingen. Ben dus ook heel benieuwd, nog n paar weekjes tot ik het weten mag. Ook voor jouw een fijne zwangerschap gewenst en ik ben ook benieuwd wat het worden gaat :)

7 jaar geleden

Ik geloof ook niet echt in de nub theorie. Al is zoiets altijd wel lekker speculeren ;) In het begin zeiden we dat we het een verrassing wilden laten blijven of het een jongen of een meisje zou worden, maar naderhand waren we toch wel erg nieuwsgierig en stonden we te popelen om te horen wat het ging worden. Geniet van je zwangerschap!

7 jaar geleden

De Chinese kalender klopte 2x niet, en de nub theorie ook niet. Ook als ik de bakerpraatjes mocht geloven had ik 2 jongetjes moeten krijgen. Ik heb toch echt 2 meisjes ;-) Het is leuk als vermaak maar hou mij er niet aan vast.

7 jaar geleden

De nub theorie is volgens mij niet zo zeer een wel of niet geloof verhaal als wel een kans berekening. Mij werd door de echoscopiste verteld dat de nub theorie in 75% van de gevallen klopt dus niet iets zweverigs is maar meer een schatting aan de hand van hoe het uitsteekseltje waar het geslachtsorgaan later komt staat, meer naar boven of meer naar voren. Dit klopt in 75% van de gevallen en is dus niet gewoon iets met een grote foutpercentage maar en niet iets waar je compleet achter moet staan. Bij mij klopte de theorie wel, tenminste dat zien we over 2,5 maand natuurlijk pas echt maar ook de geslachtsecho en de echo's daarop gaven het zelfde geslacht weer.