{{ message.message }}
{{ button.text }}

Meisje of een jongen....

Vandaag kwam een vriendin thee drinken die heilig gelooft in de nub theorie. Ik weet het niet zo

Afbeelding blog 'Meisje of een jongen....'

vandaag kwam mijn dinnetje thee drinken samen met haar oudste zoon 4 jaar, die dan lekker kon ravotten met mijn oudste oppas gup van 4 jaar. Erg gezellig.

Ze had me al een keer gevraagd of ze straks mijn nub mocht lezen. Ik had toen al gezegt dat ik er eigenlijk niet zo in geloof dat je voor de zoveel weken al kan zien wat het wordt. 

De kids waren heerlijk aan het spelen en ze vroeg me wat dingen en zat op de telefoon ineens roept ze uit volgens de Chinese kalender krijg je een jongetje.... Ik denk huh wat wie waar... Ze vraagt mijn echo heb alleen die van 9 en van 10 wk. Ik denk er niet echt bij na. En ze gilt ineens uit jaaaaaa het is toch een meisje echt waar hoor zegt ze. Ik kijk haar aan en zeg ach weetje als het maar gezond is. En neem nog een slok thee. 

Ik ga nu malen zou het echt een meid zijn of toch een jongen. Stiekem hoop ik een jongen.  Weet niet echt waarom. Maar lijkt me gewoon leuk een meid en een jongen. Mijn gevoel zegt ook een jongen omdat ik me anders voel dan met ilse. Een meid is wel makkelijk hebben de kleren al.. Alleen verkeerde jaargetijden dan... Ach ik weet het niet. Ben nu wel heeeel erg benieuwd geworden... Nog 8 weken tot de 20 Weken echo... En dan zullen we het weten.

Geloof jij in de nub theorie?  En wilde jullie weten wat het werd? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #Zwanger

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je