{{ message.message }}
{{ button.text }}

Me and my familiy

Anouk en haar gezien

Afbeelding blog 'Me and my familiy'

Hallo mama's, 


Ik ben Anouk en sinds nu ook te volgen via mamaplaats. 

Wij zijn woonachtig in Eijsden, oftewel het zuidelijkste puntje van Limburg. Ik heb mijn eigen bedrijf als gewichtsconsulent en werk naast nog parttime in het lokale zwembad als zwemonderwijzers. 

Sinds 2016 bestaat Slim with Food. Slim with Food staat voor slim omgaan met voeding. Sinds november 202 ben ik een andere weg ingeslagen met Slim with Food en ga ik me richten op mama's to be, mama's en kinderen. Ik ben op dit moment nog druk bezig alle nieuwe programma's en projecten uit te werken. Ik hoop snel meer bekend te kunnen maken. Mocht je interesse hebben dan kun je alvast een kijkje nemen op mijn website (www.slimwithfood.nl). De website is nog niet helemaal af, maar het begin is gemaakt. 

Ik blog graag en vind het leuk om mijn expertise met jullie te delen. Daarnaast hoop ik ook van jullie te kunnen leren met betrekking tot de opvoeding van onze kinderen. Het zijn 2 schatjes, maar soms willen we ze heel graag achter het behang plakken. 

Ik leer jullie graag kennen en hopelijk is dat wederzijds. 

Groetjes

Anouk*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je