{{ message.message }}
{{ button.text }}

Marly van der Velden zwanger van derde kindje

Dat maakt ze bekend op social media.

Afbeelding blog 'Marly van der Velden zwanger van derde kindje'

Heel leuk nieuws voor Marly van der Velden (32): ze is zwanger van haar derde kindje. De GTST-actrice maakte dit gisteren bekend op social media. Hierbij schrijft ze: 'Nummer drie op komst'.

Bekendmaking

Op haar Instagram deelt Marly meerdere foto's, waaronder eentje met haar twee dochters. 'Nummer drie op komst', schrijft ze als bijschrift. 'Wat ben ik dankbaar. Naast m'n allerliefste twee dochters komt er nog een kleine. Zo gewenst, zo welkom.' Het geslacht is nog niet bekend en blijft dus nog even spannend. 'Als het maar gezond is', aldus Marly.

'Nu gaat het beter.'

Marly laat aan RTL Boulevard weten dat het goed met haar gaat. 'Ik heb me goed beroerd gevoeld, maar nu gaat het beter.' Binnenkort gaat Marly bekendmaken of ze een jongetje of een meisje krijgt. 'Maar we houden het eerst nog in de familie.'

Zusjes

Samen met partner Meijer heeft Marly al twee dochters. De oudste, Sammy-Rose, werd in september 2014 geboren en Jackie-Rey kwam in oktober 2017 op de wereld. 'Vooral de oudste, Sammy, die is nu zes, reageerde heel leuk. Ze gaat het nu ook veel bewuster meemaken dan de eerste keer. Dus ik heb er heel veel zin om met haar mee te maken.'

Bron: RTL Nieuws

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je