{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lil' Kleine vader geworden

Dat maakte hij bekend tijdens een optreden op het festival 7th Sunday.

Afbeelding blog 'Lil' Kleine vader geworden'

Rapper Lil' Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn ouders geworden van hun eerste kindje. De rapper onthulde het nieuws tijdens een optreden op het festival 7th Sunday in Veghel. Direct na de aankondiging stromen de felicitaties voor het stel binnen.

Afgelopen Kerst maakte Jorik via Instagram bekend vader te worden van een zoontje. Zowel Jorik als Jaimie hebben het nieuws nog niet bevestigd op hun social media. Ook het management van de rapper wil er niets over kwijt. 

Het tweetal was in eerste instantie van plan om afgelopen mei te trouwen, maar dat stelden ze uit vanwege de komst van de kleine. "Natuurlijk kun je trouwen als je in verwachting bent, maar het is nog leuker als je het echt samen kunt beleven. We trouwen nu op een tijdstip dat zij het wil", aldus Kleine. 

Aan Grazia vertelde de rapper eerder over wat voor vader hij hoopt te worden: "Ik word zijn beste vriend. Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben", zei Kleine. "Dat-ie naar me toe komt en zegt: ‘Pik, ik wil je bedanken voor het feit dat ik in dit nest ben geboren en niet twintig jaar eerder of later, want ik had het me niet beter kunnen wensen’".

Bron: RTL Boulevard

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je