{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve Anne Faber

Afbeelding blog 'Lieve Anne Faber' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Anne,

Al dagen lang zweef je rond in mijn gedachten. Voordat ik ga slapen lees ik het laatste nieuws rondom jouw verdwijning en zodra ik wakker wordt struin ik heel internet af om te kijken of je al terrecht bent.

Lieve Anne, sinds 5 maanden ben ik moeder. Moeder van een prachtige dochter. Net zo mooi als jou.. En weetje Anne, over 25 jaar zal mijn meisje ook alleen op de fiets stappen. Haar vader zal haar vragen uit te kijken en voor het donker thuis te zijn. Vast net als dat jij 2 weken geleden op je fiets stapte en ook jou vader je vast heeft gevraagd uit te kijken.

Lieve Anne, wat zou het hart van jou moeder zijn gebroken. Want weetje Anne.. Je dochter verliezen of nog erger... Niet weten waar ze is lijkt me het ergste wat er is. Wat zou je familie zich machteloos voelen.

Sinds ik een dochter heb Anne... ben ik zo bang haar ooit te moeten loslaten, haar ooit alleen naar school te laten fietsen of haar kwijt te raken.

Waar ben je Anne, als ik aan je denk dan krijg ik buikpijn en ben ik, van met een hoop Nederlanders geraakt tot in mijn hart.

Lieve Anne, ik hoop dat jou moeder je binnenkort in haar armen mag sluiten, dat je nog leeft en naar huis komt.

Lieve Liv, de wereld is verrot. Gelukkig Liv, heb jij dat nog niet door. Voor jou Liv, bestaat de wereld uit kusjes geven, voortdurend met jou knuffelen. En weetje Liv... Ik hou je bij me.. Zolang als dat kan. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Nieuws, #mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je